بررسی تحرکات نرخ برابری جفت ارزهای کالایی و فرانک در آخرین هفته سال ۲۰۲۳

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

هفته‌های شلوغ تقویم اقتصادی پیش از اتمام سال پر ماجرای ۲۰۲۳ همچنان ادامه دارد.
در هفته گذشته گزارش تولید ناخالص ملی نیوزلند منتشر شد که بسیار بدتر از پیش بینی بازار، یعنی ۰.۵ درصد در بعد سالانه بود. بطور کلی عملکرد دلار نیوزلند در هفته گذشته با توجه به داده ضعیف GDP و اظهار نظر مقامات RBNZ نسبتا خنثی بود. در هفته پیش رو با توجه به اینکه آخرین هفته کاری قبل از تعطیلات سال نو میباشد، قطعا نبود نقدینگی در نوسانات بازار بسیار تاثیرگذار خواهد بود. RBNZ در هفته گذشته اذعان داشت که نرخ اشتغال برای سیاست‌های پولی‌ که در آینده پیش خواهند گرفت بی‌تاثیر است و نگاه این بانک مرکزی بیشتر به روند تورم معطوف خواهد بود.

همین محرک باعث شد در میانه هفته، دلار نیوزلند در دسته قوی‌ترین ارزها قرار بگیرد، اما با ادامه منتشر شدن داده‌های اقتصادی کشورهای دیگر، دلار نیوزلند در رتبه ۴ ارزهای اصلی قرار گرفت. در مقابل، دلار استرالیا از طرفی به دلیل رشد طلا، از طرف دیگر ریسک‌پذیری شدید پس از سخنرانی آقای پاول رئیس بانک مرکزی آمریکا و از طرف دیگر داده PMI و تولیدات صنعتی چین توانست قویترین ارز در هفته گذشته شود. داده اشتغال استرالیا کاملا متناقض بود، تا جایی که استرالیا توانست در گزارش ماه نوامبر خود ۶۱ هزار شغل جدید ایجاد کند، اما نرخ بیکاری یک دهم درصد افزایش پیدا کرد.

در تحلیل تکنیکال جفت ارز نیوزلند به دلار، محدوده‌های حمایتی و مقاومتی رسم شده است که بر اساس حجم تراکنش ها می‌باشد. محدوده مقاومتی ۰.۶۳۴۰ و محدوده حمایتی ۰.۶۱۴۱ و ۰.۵۹۱۷ محدوده‌های کلیدی برای کیوی به دلار هستند که در صورت تداوم ریسک پذیری که از هفته گذشته آغاز شده است، رسیدن این نرخ برابری به محدوده مقاومتی ۰.۶۳۴۰ محتمل‌تر است.

    جفت ارز دلار نیوزلند و دلار آمریکا
(تحلیل تکنیکال نیوزلند به دلار)

دلار استرالیا

برای استرالیا با توجه به رشد طلا و SP500 همانند دلار نیوزلند، محدوده مقاومتی ۰.۶۸۴۵ برای هفته آتی محتمل‌تر است. اما در صورت اصلاح این جفت ارز، محدوده حمایتی ۰.۶۵۲۰ محدوده مهمی می‌باشد که می‌تواند واکنش قیمت را به دنبال داشته باشد.

دلار استرالیا و دلار آمریکا

(تحلیل تکنیکال آزی به دلار)

فرانک سوئیس

فرانک هم با توجه به بدون تغییر نگه داشتن نرخ بهره و ریسک‌پذیری مارکت، جزو ارزهای ضعیف در کنار دلار آمریکا و پوند انگلستان قرار گرفت. به گفته ۲۱ اقتصاددان از ۳۱ اقتصاددان، بانک مرکزی سوئیس (SNB) تا سه ماهه سوم سال ۲۰۲۴ برای کاهش نرخ بهره صبر خواهد کرد و این موضوع احتمالا به تضعیف بیشتر فرانک سوییس کمک خواهد کرد. SNB جلسه بعدی تصمیم‌گیری برای نرخ بهره خود را سه ماه دیگر منتشر می‌کند و با توجه به حرکت نزولی تورم در این کشور و نزدیکی تورم به نرخ هدف میتوان گفت به فرود نرم بیش از کشورهای دیگر نزدیک است.

البته داده GDP بعدی برای فرانک به شدت اهمیت دارد، چرا که ممکن است انتظارات شروع کاهش نرخ بهره را از سه ماه سوم به جلسه انتهای سه ماهه دوم نزدیک‌تر کند. دلار فرانک احتمالا تحت‌تاثیر ریسک‌پذیری بازار همچنان در هفته آتی نوسان کم‌تری نسبت به جفت ارزهای کالایی تجربه کند، اما به طور کلی با توجه به تداوم تضعیف دلار در هفته آتی تحت تاثیر جلسه FOMC هفته گذشته، محدوده‌های حمایتی ۰.۸۶۰۳ و محدوده‌های مقاومتی ۰.۸۷۴۷ و ۰.۸۹۶۱ مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

فرانک سوئیس و دلار آمریکا

( تحلیل تکنیکال دلار به فرانک سوییس )

دلار کانادا

برای کانادا هم هفته گذشته ، هفته بدی نبود و ارز این کشور توانست در دسته سه ارز قدرتمند قرار گیرد. جای‌گیری نفت در محدوده حمایتی مناسب پتانسیل برای رشد دلار کانادا را فراهم می‌کند. این هفته داده تورمی کانادا منتشر می‌شود که پیشبینی‌ها برای تورم این کشور در بعد سالانه پایین‌تر است. که میتواند تاثیر زیادی بر روی این ارز بگذارد. از طرفی دلار کانادا تحت تاثیر SP500 میتواند در هفته آتی جزو ارزهای قوی بازار فارکس قرار گیرد.

محدوده حمایتی ۱.۳۱۸۲ بر سناریو گفته شده موثر است و محدوده مقاومتی ۱.۳۶۳۹ هم در صورت بازگشت دلار و تداوم تقویت آن میتواند حائز اهمیت باشد.

دلار کانادا و دلار آمریکا

( تحلیل تکنیکل جفت ارز دلار به کد )

هر چه به انتهای سال نزدیک‌تر می‌شویم، حجم نقدینگی بازارهای فارکس و شاخص‌ها کاهش میابد و این فرصت مناسبی برای بازی‌گردان‌های این مارکت به منظور جمع کردن حد ضررها و نقدینگی در تایم فریم‌های پایین‌تر می‌شود. لذا معامله‌گران نیز میتوانند مانند فعالان حوزه‌های دیگر به استراحت و تدوین اهداف کوتاه مدت و بلند مدت در سال ۲۰۲۴ بپردازند تا از ضررهای غیر فنی و پیشبینی نشده در این بازارها اجتناب کنند.

 

مطالب مشابه

4.6 7 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
12 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
سیروان
سیروان
11 ماه قبل

عالی مثل همیشه

hamed
hamed
11 ماه قبل

سلام ممنون از تحلیلتون
ستاپ خیلی دید بهتری میده برای بررسی . ممنون
چشم انداز نفت رو میشه بفرمایید ؟ کاش توی این مقاله به نفت هم اشاره میکردید .

محمد
محمد
11 ماه قبل

بسیار لطف کردین ممنون

اریا
اریا
11 ماه قبل

بسیار عالی بود ممنون از لطفتون

مهیار قزلی
مهیار قزلی
11 ماه قبل

خیلی ممنون از زحمات شما
پرسود باشید ایشالا

محمد
محمد
11 ماه قبل

ممنون از زحماتتون🙏
واقعا عالی هستین💚💚

Mahsa1370
Mahsa1370
11 ماه قبل

مثل همسشه عالی و پر قدرت

سهیل
سهیل
11 ماه قبل

مرسی از زحماتتون

بهراد
بهراد
11 ماه قبل

لطفا در ارتباط با همبستگی دلار کانادا با نفت و S&P500 بیشتر توضیح بدید
سپاس فراوان

hasan99tt
hasan99tt
11 ماه قبل

دمتون گرم

shadi
shadi
11 ماه قبل

سپاس از شما بابت ارائه محتوای خوبتون

hashemabdollahi
hashemabdollahi
11 ماه قبل

بسیارعالی🙏🙏🙏

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×