در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:
- بازار سهام
- مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
- چشم انداز سهام برای هفته پیشرو
- جفت ارزها
- عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
- چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیشرو
- نفت
- طلا
بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیشرو
بازدهی هفتگی بازار سهام
مطابق گزارش هفته منتهی به ۲۵ آگوست، شاهد کاهش مومنتوم نزولی بازار سهام و نوسان در محدوده رنج بودیم.
گزارش درآمدی Nvidia، سکتور بخش تکنولوژی را در اکثر شاخص ها تحت شعاع قرار داد و به صورت موقت در روز پنجشنبه باعث ریتست محدوده ماینور شد اما نشست Jackson Hole تا حد زیادی مجددا سبب ادامه حرکت نزولی شد.
به نظر می رسد در هفته آینده بازار سهام در همین محدوده به حرکت خود ادامه خواهد داد. برای آن دسته از معامله گرانی که معامله Short شاخص ها و سهام را داشتند، یک مرحله save سود و کاهش حجم پوزیشن پیشنهاد می شود.
اما برای معامله گرانی که به دنبال سرمایه گذاری بلند مدت در شاخص ها هستند، پیشنهاد می شود کمی صبر پیشه کنند و در صورت pivot بازار سهام به شکل پله ای این سرمایه گذاری را انجام دهند.
عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
در هفتهای که گذشت قویترین ارز دلار آمریکا بوده است که از جمله عوامل تاثیر گذار آن میتوان به رسیدن بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله ایالات متحده به بالاترین سطح از سال ۲۰۰۷، انتشار مطلوب داده مدعیان بیکاری و لحن هاوکیش پاول در نشست جکسون هول اشاره اشاره کرد. دلار استرالیا نیز عملکرد خوبی را ثبت کرد و جایگاه دوم را با توجه به کاهش نرخ اولیه وام توسط بانک خلق چین به خود اختصاص داده است.
با توجه به آمار بسیار ضعیف انگلیس اعم از داده PMI و خرده فروشی، پوند ضعیفترین عملکرد در هفته گذشته را به ثبت رساند. ین ژاپن نیز در دسته ارزهای ضعیف با توجه به حراج اوراق قرضه ۲۰ ساله آمریکا، افزایش بازدهی آن و خروج سرمایه ژاپن قرار گرفت.
نمودار عملکرد هفتگی ارزها
چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیشرو
در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از دادههای اقتصادی پرداخته شود.
هفته پیش رو گزارش NFP و دادههای تورمی آمریکا پس از نشست جکسون هول در هفته گذشته، در معرض توجهات خواهد بود. داده تورمی ناحیه یورو با توجه به شرایط نامطلوب اقتصادی آن، از دیگر داده های اقتصادی بسیار مهم برای هفته آینده در راستای مشخص شدن مسیر یورو است. با وجود وضعیت ناخوشایند اقتصاد چین و افزایش نگرانیها، PMI چین برای ماه آگوست مهم خواهد بود.
مهم ترین دادههای اقتصادی هفته آینده
داده های مهم NFP و PCE
از داده های بسیار مهم ایلات متحده، PCE روز پنجشنبه است که با وجود کاهش PCE هسته در ماه جولای، باید در نظر داشت که در حال حاضر تورم دو برابر هدف ۲ درصدی فدرال رزرو است و یک گزارش قوی دیگر برای ماه آگوست، سبب افزایش نگرانی در خصوص چسبندگی تورم و تقویت موقت دلار می شود.
نمودار PCE هسته ایالات متحده
داده NFP ایالات متحده در روز جمعه منتشر خواهد شد و پیشبینیها حاکی از افزایش ۱۷۰ هزار شغل در ماه آگوست است که نسبت به ماه جولای کمتر میباشد. همچنین انتظار میرود نرخ بیکاری و رشد متوسط درآمد ساعتی در ماه آگوست بدون تغییر باقی بماند.
نمودار NFP ایالات متحده
به شکل کلی دادههای اقتصادی ضعیف سبب افزایش گمانه زنی ها مبنی بر کاهش نرخ بهره سال آینده خواهد شد که این امر باعث ضعف دلار آمریکا و رشد بازار سهام می گردد.
از دیگر دادههای مهم اقتصادی ایالات متحده، شاخص اطمینان مصرفکننده و آمار فرصتهای شغلی برای ماه جولای در روز سهشنبه، بازبینی دوم نرخ رشد فصلی GDP در Q2 و تغییرات در اشتغال ADP در روز چهارشنبه و شاخص PMI در روز جمعه خواهد بود.
تورم ناحیه یورو
با وجود بهبود بخش تولید ناحیه یورو در ماه آگوست، همچنان بخش خدمات با افت مواجه شده است و از همین رو ترس از رکود در ناحیه یورو افزایش یافته است.
گزارش CPI ماه آگوست در روز پنجشنبه منتشر میشود که پیش بینی ها حاکی از کاهش آن است و انتظار کاهش CPI هسته در بعد سالانه از ۵.۵% به ۵.۳% وجود دارد.
نمودار تورم هسته ناحیه یورو
صورتجلسه نشست ماه جولای بانک مرکزی اروپا در روز پنجشنبه است و احتمال لحن کمتر هاوکیش آن ها با توجه به کاهش رشد اقتصادی وجود دارد.
احتمال تقویت یورو با وجود افزایش گمانه زنی ها مبنی بر افزایش نرخ بهره در ماه سپتامبر وجود دارد اما باید در نظر داشت با وجود ترس از رکود، تقویت یورو احتمالا موقتی خواهد بود.
داده PMI چین، CPI استرالیا و مسیر دلار استرالیا
روز پنجشنبه گزارش PMI بخش تولیدی و غیرتولیدی چین برای ماه آگوست منتشر خواهد شد که با توجه به تاثیر آن برای دلار استرالیا حائز اهمیت است چراکه اخیرا با انتشار دادههای ضعیف چین، دلار استرالیا تحت فشار قرار گرفته است که داده نامطلوب PMI استرالیا تایید کننده این موضوع میباشد.
آمار خردهفروشی ماه جولای روز دوشنبه و CPI روز چهارشنبه از داده های مهم اقتصادی برای استرالیا خواهد بود و در صورت کاهش CPI ماه جولای، احتمال کمتری برای افزایش مجدد نرخ بهره توسط RBA و تضعیف AUD وجود دارد.
سایر دادههای اقتصادی مهم عبارتند از GDP سه ماهه دوم کانادا در روز جمعه و تولیدات صنعتی ماه جولای ژاپن در روز پنجشنبه است.
نفت
نفت در هفته گذشته، مطابق انتظار (گزارش منتهی به ۲۵ آگوست) پس از تشکیل یک موج نزولی مجددا در نزدیکی محدوده مقاومتی قبلی خود قرار گرفته است. اما داده ها حاکی از احتمال توافق آمریکا با ایران و عرضه نفت ایران در بازار جهانی است. این عامل می تواند در هفته آتی باعث افت قیمتی نفت شود. از طرفی قیمت نفت می تواند در هفته آتی تحت تاثیر قیمت گذاری دلار قرار گیرد و تضعیف دلار در هفته آتی می تواند تا حدی به افزایش قیمت نفت کمک کند.
در نظر داشته باشید، محدوده حمایتی کلیدی برای نفت ۷۵.۴۸ و پس از آن ۷۱.۲۱ برای بازه زمانی میان مدت اهمیت دارد و محدوده های مقامتی مهم نفت ۸۰.۸۹ و پس از آن ۸۳.۳۹ می باشد.
طلا
در هفته گذشته با توجه به داده های PMI اروپا و انگلیس شاهد تقویت طلا بودهایم. با توجه به قیمت گذاری دلار در هفته آتی، طلا می تواند بعد از مدتی بی تصمیمی، مجددا یک رالی صعودی نسبی را تجربه کند از همین رو از محدوده های مورد نظر برای خریداران این فلز گرانبها می توان به محدوده ۱۸۹۴ و ۱۸۴۱ اشاره کرد. محدوده مقاومت کلیدی برای طلا در پله اول ۱۹۶۱ دلار است که قیمت منصفانه بالاتر است.
مرسی عالییی
مثل همیشه عالیییییی🙂 مرسی که هستین🤍🙏🌼
دمتون گرم
سلام و تشکر از مطالب چکیده و مفیدتون ! دمتون گرم
سپاسگزار از تیم فارکس آکادمی رمز علی
سر افراز باشید
ممنون
ممنون از مطالب مفیدتون.
کمال تشکر از تیم فارکس آکادمی دارم
عالی بود
کارتون بیست🙂
امیدوارم همیشه سرحال و سلامت باشید💚💚
واقعا زحمت میکشید
خیلی مطالب کاربردیه و ما هم استفاده میکنیم
سپاسگزارم از همه🙏🙏
تشکر از تیم عالی شما
مشتی هستین و پرطرفدار ۳>
درود برشما
تحلیلتون خیلی کامل و قابل درکه، و به زبون ساده توضیحش دادید. سپاس بابت اینکه هستید و هوای مارو دارید.