چشم انداز تحولات بازار فارکس در هفته منتهی به ۲۱ آوریل

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

چشم انداز تحولات بازار فارکس

این هفته برای چین داده GDP منتشر می‎شود که تاثیر مستقیم بر روی AUD و NZD دارد. پیش بینی می‎شود تولید ناخالص داخلی چین در سه ماه اول سال ۲۰۲۳ ، ۴ درصد افزایش پیدا کند که در این صورت AUD و NZD می‎توانند جزو ارزهای قوی در این هفته باشند. همچنین در ۱۸ آپریل تولیدات صنعتی و خرده‎ فروشی نیز برای چین منتشر می‎شوند که جمیع این داده ها بر روی آزی و کیوی تاثیر گذار است. ۲۰ آپریل تورم نیوزلند منتشر می‎شود که بعد از افزایش ۰.۵ درصدی نرخ بهره برای نیوزلند این داده برای RBNZ از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است.

تورم ژاپن هم این هفته منتشر خواهد شد که در صورت بالا رفتن تورم در این کشور می‌‎توانیم انتظار داشته باشیم JPY نیز این هفته در دسته ارزهای قوی قرار گیرد. تورم بالا می‎تواند مقامات BOJ را نسبت به چرخش به سمت سیاست های انقباضی سوق دهد.

در انگلستان داده تورم در تاریخ ۱۹ آپریل منتشر می‎شود که پیش ‎بینی‎‌ها حاکی از کاهش تورم است. در حال حاضر نرخ‎ بهره بانکی در انگلیس معادل ۴.۲۵ است. در صورت افزایش تورم در انگلیس، GBP نیز تقویت خواهد شد. در تاریخ ۲۱ آپریل خرده فروشی و PMI نیز منتشر می‎شوند، که با توجه به تورم بالا باید دید آیا BOE می‎تواند همچنان به افزایش نرخ بهره ادامه دهد.

۱۹ آپریل تورم اروپا منتشر خواهد شد که پیش بینی‎‌ها حاکی از افزایش آن است. EUR در چند هفته اخیر عملکرد خوبی از خود نشان داد که در صورت بالا رفتن تورم می‎‌تواند همچنان تقویت شود.

بعد از توقف افزایش نرخ بهره در کانادا، این هفته تورم این کشور منتشر خواهد شد. افزایش قیمت نفت در هفته‎ های اخیر و همچنین پیش بینی‎ های وارد شدن آن به کانال ۹۰ دلار باعث شده CAD این روزها عملکرد خوبی از خود نشان دهد.

با توجه به داده های PMI، برای فرانسه، آلمان، اتحادیه اروپا، انگلستان و آمریکا، در صورت مشاهده احتمال رکود در این کشورها، CHF می‎‌تواند به عنوان ارز امن تقاضا شود.

نزدیکی طلا به سقف تاریخی خود و هربار تقاضا در محدوده ‎های حمایتی می‌تواند طلا را به عنوان یکی از جذاب ترین دارایی ها در چند ماه گذشته قرار دهد. همانطور که در گزارشات پیش از این اعلام شد هر کف قیمتی طلا با توجه به نزدیکی به قیمت منصفانه فرصت مناسبی برای ورود به آن است.

نفت نیز بعد از گپ قیمتی دو هفته گذشته موفق به ورود آن نشد و هر بار وارد شدن به داخل آن محدوده به شدت تقاضا شد. به نظر می‎رسد بازار هنوز کاهش عرضه نفت را به صورت کامل قیمت گذاری نکرده، البته کاهش مومنتوم صعودی از بعد از گپ قیمتی در چارت مشهود است. در حال حاضر، چین نفت مورد نیاز خود را با قیمت ‎های بسیار پایین تر از ایران و روسیه تقاضا میکند. این مسئله می‌تواند تا حدودی از شدت تقاضای نفت بکاهد اما از طرفی ذخایر نفتی آمریکا به شدت کاهش یافته است، پس می توانیم در میان مدت نفت را همچنان صعودی ببینیم.

 

فرصت های معاملاتی

 

AUDUSD

AUDUSD

 

GBPCAD

 

GOLD

GOLD

 

WTI

WTI

مطلب پیشنهادی : دسترسی به گزارش بازار فارکس از (هفته گذشته)

مطالب مشابه

5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آرسام
آرسام
1 سال قبل

مثل همیشه عالی بود
سپاس🤗

Hamedmir
Hamedmir
1 سال قبل

به به ما فارکس باز ها بدون تحلیل ها ی شما کارمون خیلی سخته ممنونم ازتون

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×