بررسی تغییرات داده های درون شبکه بیتکوین در هفته منتهی به ۱۸ ژوئن

تحلیل و گزارش بازارها بازار رمزارزها

وضعیت سلامت شبکه

قیمت بیتکوین طی هفته گذشته (۱۲-۱۷ ژوئن) نوسانات تقریبا محسوسی را تجربه نمود و پس از آرام‌‌تر شدن موضع کمیسیون بورس و اوراق بهادار نسبت به صرافی بایننس، قیمت رشد کرد.. با این وجود، تعداد آدرس‌های فعال شبکه کاهش یافت که نماینگر تخلیه هیجان افراد است. علی‌رغم افت آدرس‌های فعال (نمودار نارنجی)، تعداد آدرس‌های جدید جهش یافت‌ که این امر همزمان با رسیدن قیمت به محدوده حمایتی ۲۵.۱۰۰ دلار بود.

وضعیت سلامت شبکه

با نزدیک شدن قیمت به ناحیه حمایتی ۲۵.۱۰۰ دلار، میانه حجم تراکنش‌ها جهش یافت و به سطوح اوایل ماه ژوئن و قرار داشتن قیمت در منطقه مقاومتی خود رسید. این افزایش فعالیت نهنگ‌های شبکه با توجه به جایگاه قیمت می‌توانست درجهت انباشت تلقی شود که رشد قیمت مهر تاییدی بر این موضوع بود. در حال حاضر میانه حجم تراکنش‌ها در سطوح پایینی قرار دارد که می‌تواند نشان‌دهنده عدم فعالیت چشمگیر این دسته از معامله‌گران باشد.

میانه حجم تراکنش‌ها

پس از افزایش ۲.۳ درصدی سختی شبکه، نرخ هش شبکه تضعیف شد؛ چرا که با سخت تر شدن حل هش بلاک‌ها برای ماینرها، انتظار خروج برخی از آن‌ها از شبکه وجود داشت. در حال حاضر با وجود کاهش هش‌ریت امنیت در سطح مطلوبی قرار دارد. بایست در نظر داشت که با ادامه‌دار بودن افت هش‌ریت و رسیدن آن به سطوح کلیدی پیش‌رو احتمال تضعیف سلامت شبکه زمینه و توزیع بیشتر ماینرها وجود دارد.

 

پس از افزایش 2.3 درصدی سختی شبکه، نرخ هش شبکه تضعیف شد

وضعیت ماینرهای بیتکوین

کاهش موجودی بیتکوین در ولت‌های ماینرها همچنان ادامه دارد و شاخص Mpi جهش‌های نسبتا بزرگی را ثبت نموده که بازتاب افزایش حجم خروجی دلاری این دسته نسبت به یکسال گذشته‌است. از سوی دیگر، رشد این معیار می‌تواند توزیع از سوی ماینرها را نشان دهد.

وضعیت ماینرهای بیتکوین

وضعیت عرضه و تقاضا بیتکوین

با نوسان قیمت در محدوده ۲۵.۶۰۰ دلار، شاهد انباشت‌ از سوی برخی از معامله‌گران بودیم و تا زمان تهیه گزارش، مقدار ۵۴۴ هزار بیتکوین در سود محقق نشده قرار گرفته‌اند. از سوی دیگر، میانگین هزینه کوین برای دارندگان کوتاه مدت برابر با ۲۶.۲۰۰ دلار است که می‌تواند جزو نواحی مهم قیمتی باشد. همچنین، ۸۱۴ هزار کوین با توجه به قیمت امروز بیتکوین (۱۸ژوئن ۲۰۲۳) در نقطه سربه‌سر قرار دارد و حجم کوین‌های در ضرر نسبت به سود بالاتر است.

وضعیت عرضه و تقاضا بیتکوین

 

تعداد آدرس‌های بزرگ بیتکوین که به ترتیب شامل مگانهنگ، نهنگ و کوسه‌هاست با رسیدن قیمت به محدوده ۲۵.۱۰۰ دلار رشد نسبتا جزئی را تجربه نمودند که با توجه به افزایش میانه حجم تراکنش‌ها تاییدیه ای برای انباشت بود. با شروع رشد قیمت، تعداد این دسته از آدرس‌ها مجددا کاهش یافت که می‌تواند بازتاب رفتار سفته‌بازی از سوی نهنگ‌ها باشد.

تعداد آدرس‌های بزرگ بیتکوین

اگر به موجودی ولت‌های بزرگ بیتکوین نگاهی بیاندازیم، افت تعداد بیتکوین مشهود است و تنها موجودی آدرس‌ها بالای ۱۰۰ هزار بیتکوین پس از رشدی که در ناحیه ۲۵.۱۰۰ دلار تجربه داشتند، همچنان سطح فعلی خود را حفظ کرده‌اند. در نظر داشته باشید که بخشی از این آدرس‌ها مربوط به نهادها و سازمان‌های بزرگ است.

موجودی ولت‌های بزرگ بیتکوین

در هفته گذشته فروش‌هایی صورت گرفت که موجب تدوام روند صعودی میانگین ۷ روزه شاخص CDD شده است. عمده این فروش‌ها مربوط به باند سنی میان مدت و سفته‌بازان می‌باشد. حتی در روز گذشته (۱۷ ژوئن) با دستیابی قیمت به محدوده ۲۶.۵۰۰ دلار، مقدار تقریبی ۲۴.۴ هزار بیتکوین توسط دارندگانی با باند سنی ۱-۳ ماه به فروش رفت.

شاخص CDD

نسبت حجم خروجی بیتکوین از صرافی‌ها پس از جلسه FOMC کاهش یافت. هم‌چنین با توافق نسبی SEC و بایننس که زمینه برای رشد قیمت را فراهم نمود، حجم خروجی از صرافی‌ها به افت خود ادامه داد که این موضوع اشاره به فروش از سوی افراد همزمان با رشد قیمت را دارد.

نسبت حجم خروجی بیتکوین از صرافی‌ها پس از جلسه FOMC کاهش یافت

نزدیک‌ترین تاریخ‌ سررسید مهم برای بازار آپشن از نظر حجم قراردادهای باز (معادل تقریبا ۵۳۳ میلیون دلار) در هفته آتی، مصادف با ۲۳ ژوئن ۲۰۲۳ است.
حداکثر ضرر (Max Pain  برای معاملات آپشن برابر با ۲۶,۰۰۰ دلار می‌باشد.) مهم‌ترین مقاومت‌ قیمتی برای این تاریخ برابر با ۲۶.۵۰۰ دلار است. ناحیه حمایتی ۲۴.۰۰۰ دلار نیز حائز اهمیت محسوب می شود.
در نظر داشته باشید که در صورت کاهش بیشتر قیمت، معامله گران دارای موقعیت های فروش استقراضی می توانند از ریزش قیمت سود کنند و عدم تثبیت ناحیه ۲۴.۰۰۰ دلار موجب تقویت سنتیمنت منفی خواهد شد.

جمع‌بندی

با وجود کاهش فعالیت و امنیت، سلامت شبکه در سطوح مناسبی قرار دارد. هم‌چنین تقاضاهایی پس از جلسه FOMC که موجب رسیدن قیمت به ناحیه ۲۵.۱۰۰ دلار شد، صورت گرفت. اما با رشد قیمت مجددا وزنه عرضه در شبکه به ویژه از سوی سفته بازان دیده می‌شود. در صورت تشدید ریسک و عدم شکست نواحی قیمتی که سفته بازان دست به کسب سود می‌زنند، امید به رشد قیمت محتمل نخواهد بود.

مطلب پیشنهادی : دسترسی به گزارش آنچین هفته گذشته

مطالب مشابه

4 14 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
19 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد
محمد
1 سال قبل

ممنون از تحلیلای خوبتون

farzad panahi
farzad panahi
1 سال قبل

با تشکر.

رضا
رضا
1 سال قبل

ممنون . عالی بود

علیرضا
علیرضا
1 سال قبل

ممنون .امیدوارم همیشه موجودی نهنگ‌ها هم قرار بدید .

آرسام
آرسام
1 سال قبل

درود و سپاس بابت زحمتی که کشیدید
خواهشا ادامه بدید ما برای پیشرفت به کمک شما نیاز داریم😊🙏

Bita d
Bita d
1 سال قبل

سپاسگزارم بابت وقتی که می‌ذارین.

مسعود یلی
مسعود یلی
1 سال قبل

عالی
ممنون از شما بابت زحماتی که میکشید🙏🙏🙏🌹

mehdi
mehdi
1 سال قبل

ممنون خیلی عالی سپاس از شما

صالح
صالح
1 سال قبل

تحلیل هاتون بسیار جامع و دقیق هست متشکرم. ای کاش بتونین پروسه تحلیل رو کمی سریع تر کنید تا این تاخیر چند روزه بین داده ها و زمان انتشار کم تر بشه. مجددا عالی هستین.

Thr
Thr
1 سال قبل

سپاس بابت اطلاعاتی که منتشر میکنید، مجموعه ی فوق العاده و بی نظیری دارید زنده باد❤

حدیثه
حدیثه
1 سال قبل

سلام و خسته نباشید خیلی عالی بود مثل همیشه ممنون از زحمات شما🙏

حسینی
حسینی
1 سال قبل

🙏🏻🌹🌹🌹

Mohsenssadt
Mohsenssadt
1 سال قبل

‌عالی و درجه یک هستید همیشه خسته نباشید ♥️

Selin
Selin
1 سال قبل

عالی

جواد
جواد
1 سال قبل

تشکر مطالب باعث اگاهی بیشترمیشود

پیمان
پیمان
1 سال قبل

بسیار ممنونیم برای زحمتی که میکشید

امیر
امیر
1 سال قبل

تشکر

hasan
hasan
1 سال قبل

سلام وققتتون بخیر
واقعا داده ها وتحلیل های قبل از این سوءتفاهم بود

alivezvaei19
alivezvaei19
1 سال قبل

سپاس

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×