مهم ترین رویدادها برای بازار جفت ارزها و سهام در هفته منتهی به ۱۴ جولای

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:

  1. بازار سهام
  • مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
  • چشم انداز سهام برای هفته پیش‌رو (۱۰-۱۴ جولای)
  1. جفت ارزها
  • عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
  • چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو (۱۰-۱۴ جولای)
  1. نفت
  1. طلا

 بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیش‌رو (۱۰-۱۴ جولای)

درهفته گذشته پس از انتشار داده اشتغال، شاخص‌‎های آمریکا حرکت نزولی از خود ثبت کردند به طوریکه تقریبا تمامی شاخص‎‌های اصلی افت پیدا کردند که از عوامل تاثیر گذار در آن می‌توان به انتشار داده PMI برای کشورها اشاره کرد. PMI در اروپا پایین‌تر از انتظارات منتشر شد و باعث شد بار دیگر ECB سایه رکود را بیشتر از قبل احساس کند. شاخص داوجونز، ۱.۹۵ درصد افت داشته است و احتمال ادامه دار شدن ریزش شاخص‌ها برای هفته آتی نیز وجود دارد. محدوده‌ کلیدی برای شاخص داوجونز در صورت شکست محدوده ۳۳۶۱۴، محدوده حمایتی ۳۲۹۰۰ می‌باشد.

با وجود ریزش در شاخص‌ها، مطابق انتظار و همانطور که در گزارش قبل (گزارش هفته منتهی به ۰۷ جولای) به آن اشاره شده بود، شاخص نیفتی عملکرد مثبتی را از خود نشان داده است.

گزارش درآمدی برای سه ماهه دوم از چهار دهم جولای ( روز جمعه ) آغاز خواهد شد. بطور کلی تحلیل‌گران انتظار کاهش سود سالانه ۶.۸ درصدی S&P 500 و همچنین افت ۰.۴ درصدی درآمد آن را دارند. در روز جمعه JP MORGAN،  Citigroup، Wellsfargo ، گزارش خود را منتشر خواهند کرد که با توجه به وزن این شاخص‌ها در داوجونز می‌توان گفت این شاخص در روز جمعه نوسانات زیادی خواهد داشت.

 بازدهی هفتگی شاخص‌های اصلی بورس دنیا

 

 بازدهی هفتگی شاخص‌های اصلی بورس دنیا

عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته

در هفته گذشته ین ژاپن بهترین عملکرد را به ثبت رساند و در این راستا برخی معتقدند احتمال مداخله پنهانی توسط BOJ وجود دارد. دلار نیوزلند جایگاه دوم را با توجه به برخی اظهارات هاوکیش RBNZ به خود اختصاص داد. پوند نیز در دسته ارزهای قوی با توجه به قیمت گذاری معامله‌گران در خصوص افزایش نرخ بهره توسط BOE برای مهار تورم قرار گرفت.

ضعیف‎‌ترین ارز در هفته گذشته مطابق با انتظار (گزارش منتهی به هفته ۰۷ جولای) با توجه به داده نامطلوب PMI، دلار کانادا بوده است. دلار امریکا نیز در دسته ارزهای ضعیف قرار داشته است.

 

 نمودار عملکرد هفتگی ارزها

 نمودار عملکرد هفتگی ارزها

چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو (۱۰-۱۴ جولای)

در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از داده‌های اقتصادی پرداخته شود.

هفته پیش رو برای دلار آمریکا بسیار مهم است و توجه عمده معامله گران به گزارش تورمی ایالات متحده معطوف خواهد بود چراکه تا حد زیادی مشخص کننده مسیر دلار است.

 مشخص شدن مسیر دلار با داده تورمی آمریکا

با توجه به رشد اقتصادی ۲% آمریکا، ریکاوری بازار مسکن و همچنین وضعیت مطلوب بازار کار، سرمایه‌گذاران انتظار نرخ بهره بالاتر برای مدت زمانی طولانی‌تر را دارند. با این حال، دلار آمریکا در یک ماه اخیر عملکرد خوبی نداشته است.

گزارش تورمی ایالات متحده در روز چهارشنبه هفته آینده می‌تواند مشخص کننده مسیر دلار باشد که پیش‌بینی‌ها حاکی از کاهش نرخ تورمی هستند.

چشم انداز دلار در نیمه دوم سال بهتر است چراکه اقتصاد ایالات متحده بسیار برتر از اقتصاد منطقه یورو و یا چین است. با توجه به اینکه با نزدیک شدن بانک‌های مرکزی به پایان چرخه انقباضی خود، مبنای اصلی، رشد اقتصادی کشورها می‎باشد، این موضوع به وضوح به نفع ایالات متحده و دلار است.

 

مسیر Core Inflation ایالات متحده

مسیر Core Inflation ایالات متحده

افزایش و یا توقف نرخ بهره بانک مرکزی کانادا؟

تصمیم گیری نرخ بهره کانادا در روز چهارشنبه است و معامله‌گران در حال قیمت گذاری برای افزایش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره و یا توقف آن هستند.

 کاهش مداوم تورم یکی از مهم‌ترین معیارها برای بانک‌های مرکزی است که شاهد کاهش آن برای کانادا در سال جاری هستیم. علاوه بر این، بخش تولیدی کانادا در بحبوحه رکود جهانی و کاهش قیمت نفت با مشکل مواجه شده است. شایان ذکر است که بازرار کار این کشور نیز با کمبود نیروی کار روبه‌رو است که همگی این موارد در راستای احتمال بیشتر توقف افزایش نرخ بهره می‌باشد که این امر سبب تضعیف دلار کانادا خواهدشد.

در صورت افزایش نرخ بهره، دلار کانادا مجددا رالی صعودی را  تجربه خواهد کرد که در این صورت احتمال اشاره مقامات به آخرین گام افزایش نرخ بهره وجود دارد که خود سبب از بین رفتن هیجان رالی صعودی دلار کانادا خواهد شد.

 مسیر Core Inflation کانادا

 مسیر Core Inflation کانادا

جلسه تصمیم گیری نرخ بهره نیوزلند

تصمیم گیری نرخ بهره نیوزلند در روز چهارشنبه خواهد بود. بانک مرکزی نیوزلند در آخرین جلسه خود اعلام کرد که پیش از انجام حرکت بعدی نظاره‌گر خواهد بود و داده‌ها را برای مدتی رصد خواهد کرد.

داده‌های اقتصادی این کشور از آن زمان تاکنون مختلط بوده‌اند. رشد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه اول کمی منفی شده اما نظرسنجی‌ها حاکی از بهبود رشد GDP در سه ماهه دوم هستند و به شکل کلی داده غافلگیر کننده‌ای برای خارج کردن بانک مرکزی نیوزیلند از موضع خنثی وجود ندارد.

بنابراین، حرکات دلار نیوزلند تحت تاثیر این داده‌ها احتمالاً ناچیز خواهد بود و محرک این ارز عمدتاً انتشار هرگونه خبر از سمت کشور چین است. از همین رو اعلام هر گونه برنامه تسهیلاتی توسط مقامات چینی می‌تواند برای عملکرد دلار نیوزلند در راستای تقویت آن بسیار مهم باشد.

آمار تورمی چین برای ماه ژوئن در اوایل روز دوشنبه منتشر خواهد شد و از دیگر داده‌‎های مهم این کشور می‌توان به PPI (دوشنبه) و تراز تجاری (پنج‎شنبه) که در ماه‌های اخیر به ویژه از سمت صادرات تحت فشار بوده است، اشاره داشت و سوال مهم و تاثیر‎گذار در عملکرد دلار نیوزلند این است که آیا این روند ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر.

 تراز تجاری چین

 تراز تجاری چین

 

 صادرات چین

 صادرات چین

 

نفت

بعد از انتشار گزارش EIA در هفته گذشته مبنی بر کاهش مجدد ذخایر نفتی آمریکا و همچنین کاهش تولید ۵۰۰ هزار بشکه در روز توسط روسیه، نفت رالی صعودی خود را شروع کرد. برای اطمینان از آغاز روند صعودی، نفت بایستی از محدوده ۷۴.۷۰ عبور کند. پس در کوتاه مدت محدوده ۷۴ تا ۷۵ و در میان مدت محدوده ۸۰ موردنظر می‌باشد.

 

نفت


طلا

همانطوری که در گزارشات هفته‌های گذشته اشاره کردیم محدوده حمایتی ۱۹۰۰ برای طلا بسیار مهم و حیاتی است. پس از انتشار داده اشتغال شاهد تقاضا طلا بوده‌ایم که محدوده ۱۹۵۸ به عنوان مقاومت بعدی آن باید در نظر گرفته شود. در صورت از دست رفتن محدوده حمایت ۱۸۶۰ که Fair Price پایین‌تر قیمت می‌باشد، سطح ۱۸۳۰ مورد توجه خواهد بود. نرخ بهره حقیقی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد. لذا می‌توان انتظار نوسانات خنثی در این محدوده را داشت.

طلا

 

مطالب مشابه

3.8 5 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
16 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمدحسین
محمدحسین
1 سال قبل

خیلی ممنونم ازشما
لطفاً راجب طلا بیشتر صحبت کنید

رضا
رضا
1 سال قبل

عالی و مفید

علی سلطانی
علی سلطانی
1 سال قبل

دمت گرم امیرجان

Hesaam
Hesaam
1 سال قبل

میتونم نظر تیم رو در مورد شاخص dxy ، بدونم ؟ شروع هفته رو چطور پیش بینی میکنید ، با توجه به دیتای جمعه ، روی این شاخص

آزاده
ویرایشگر
آزاده
1 سال قبل
پاسخ به  Hesaam

وقت بخیر؛ به طور کلی باید گفت که با توجه به نزدیک شدن به انتهای چرخه انقباضی نمیشه سطوح خیلی بالاتری رو برای dxy متصور بود. این احتمال وجود داره که با تقویت سناریوی رکودی، به صورت مقطعی شاهد رشدش به عنوان یک دارایی امن و با هدف کسب نقدینگی باشیم ولی این موضوع الان وزن چندانی نداره. به طور مشخص یک واگرایی الان مشاهده میشه بین dxy و نرخ بهره حقیقی که میتونه ناشی از پرایس کاهش تورم روز چهارشنبه و سایر عوامل بنیادی باشه.

Hesaam
Hesaam
1 سال قبل
پاسخ به  آزاده

مرسی ، انتهای چرخه انقباضی رو نمیدونم( چون تایم زیادی هست که گفته میشه انتخای چرخه .. ولی اعضای فد تایید ندادن ) ، ولی تکنیکال فکر میکنم dxy , شروع هفته رو رو به بالا باشه ، اگرم داده چین مربوط به دوشنبه صبح ، ضعیف بیاد ( که من دور از ذهن نمیدونم ) ، این سناریو بیشتر تقویت خواهد شد

Arsam
Arsam
1 سال قبل
پاسخ به  Hesaam

درود بر شما، پایین منتشر شدن داده های تورمی چین خصوصا تورم تولیدکننده باعث کاهش CPI ایالت متحده در دراز مدت میشه و این میتونه تاثیر منفی بر شاخص DXY بگذاره

ramin
ramin
1 سال قبل

عالی و کاربردی.ممنون از زحماتتون .خسته نباشید

حسینی
حسینی
1 سال قبل

♥♥👏🏻🙏🏻

سیامک
سیامک
1 سال قبل

واقعا خیلی ممنون که با این مقاله تون یه دید کلی برای هفته آینده ترسیم می کنید…

Arsam
Arsam
1 سال قبل

درود و سپاس بابت تحلیل خوبتون🙏😊

amir_maleki4
amir_maleki4
1 سال قبل

سلام خیلی خیلی ممنون از تحلیل های خوبتون
یک سوالی
باتوجه به وضع بد ناحیه یورو و ریسکک بالای رکود با این ۲ اتفاق میشه نتیجه گیری کرد که یورو ضعیف شود؟
۱.بالا برفت تورم کشور المان (احتمال بالا در بازه زمانی کوتاه یک تقویت مقطعی در یورو دیده بشه )ولی بعدش به دلیل حس بازار از افزایش نرخ بهره و سرکوب تقاضا ریسک رکرود بالاتر میره و روی قدرت ارز یورو تاثیر داره.
۲.بدتر منتشر شدن سنتیمنت zew که میتونه تاییدی بر رکود قوی ناحیه یورو باشه

آزاده
ویرایشگر
آزاده
1 سال قبل
پاسخ به  amir_maleki4

سلام بله همینطوره. البته فرانسه و ایتالیا و اسپانیا هم داده هاشون مهمه ولی آلمان بیشترین تاثیر رو داره روی یورو.
بالارفتن تورم به شرطی که PMI ، GDP، اشتغال اوکی باشند میتونه باعث تقویت ارز بشه چون بازار به افزایش نرخ ها نگاه میکنه. اما اگر اقتصادشون قوی نباشه برعکس باعث تضعیف میشه مثل پوند دو هفته پیش.

shimahosseini88
shimahosseini88
1 سال قبل

سلام، ممنون بابت مقاله های خوب و کاربردی که میزارین، آزاده خانم من یه سوال داشتم، با توجه به واگرایی که بین شاخص دلار و نرخ بهره حقیقی ۵ ساله ایجاد شده! و اینکه بلاخره باید یکیشون به سمت دیگری حرکت کنه و اینکه نزدیک چرخه انقباضی هستیم به نظر شما نرخ بهره حقیقی احتمال حرکت رو به پایینش بیشتر نیست الان؟

mhk
mhk
1 سال قبل

ممنون عالی بود

رسول یزدانخواه
رسول یزدانخواه
1 سال قبل

با سپاس

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×