مهم ترین رویدادها برای بازار جفت ارزها و سهام در هفته منتهی به ۷ جولای

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:

  1. بازار سهام
  • مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
  • چشم انداز سهام برای هفته پیش‌رو (۳-۷ جولای)
  1. جفت ارزها
  • عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
  • چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو (۳-۷ جولای)
  1. نفت
  1. طلا

بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیش‌رو (۳-۷ جولای)

هفته گذشته، هفته بسیار مثبتی برای شاخص‌های آمریکا و اروپا بود. شاخص‌های آسیایی نیز توانستند عملکرد مثبتی از خود نشان دهند. شاخص NFTY هند نیز در هفته گذشته مجددا مثبت بود ودر حال حاضر در سقف تاریخی خود معامله می‌شود. داده‌‎های اقتصادی بسیار مطلوب هند اعم از PMI و GDP باعث شده است که توجه سرمایه گذاران به این کشور بیشتر جلب شود.

نگاه به سرمایه گذاری در شاخص‌ها در بلند مدت بایستی به صورت پوزیشن‎‌های لانگ در محدوده‌های تعادلی value و price باشد، لذا برای مثال سرمایه گذاری در شاخص NFTY می‌تواند ریسک بیشتری نسبت به شاخص‌های دیگر داشته باشد چرا که ارزش و قیمت از حالت تعادل خارج شده و این عدم تعادل باعث شده است این شاخص در سقف تاریخی خود خرید و فروش شود اما در صورت اصلاح‌های مناسب این شاخص با توجه به داده‌‌های مثبت این کشور می‌توان در نقاط بهینه‌تری وارد شد، محدوده ۱۷۵۸۰ می‌تواند محدوده مناسبی برای خرید پله اول مد نظر قرار گیرد.

در نظر داشته باشید شاخص‌های آسیایی به نسبت شاخص‌های آمریکایی و اروپایی در محدوده‌های پایین‌تری قرار دارد. برای مثال HSI و ASX200 بر روی محدوده Fair Price  قرار داشته و در صورت بهبود وضعیت چین می‌توانیم انتظار شروع یک روند مثبت از این شاخص‌ها را داشته باشیم.

 

بازدهی هفتگی شاخص‌های مطرح بورس دنیا

 بازدهی هفتگی شاخص‌های مطرح بورس دنیا

عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته

در هفته گذشته فرانک سوئیس بهترین عملکرد را به ثبت رساند که از جمله عوامل تاثیر گذار در تقویت آن می‎‌توان به صحبت‌های بانک مرکزی سوئیس در خصوص کافی نبودن افزایش اخیر نرخ بهره اشاره کرد. یورو جایگاه دوم را با توجه به برخی اظهارات لاگارد و انتشار داده تورمی ناحیه یورو به خود اختصاص داد. دلار آمریکا نیز در دسته ارزهای قوی با توجه به صحبت‌های پاول و برخی داده‌های اقتصادی اعم از سفارش کالاهای بادوام، رشد نرخ GDP قرار گرفت.

ضعیف‌ترین ارز در هفته گذشته با توجه به صحبت‌‎های اوئدا در مورد عدم تغییر سیاست پولی این کشور، ین ژاپن بوده است. دلار کانادا نیز عملکرد بسیار ضعیفی را با توجه به داده تورمی داشته است.

 

نمودار عملکرد هفتگی ارزها

چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو (۳-۷ ژوئن)

در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از داده‌های اقتصادی پرداخته شود.
در هفته‌‎ای که گذشت با توجه به صحبت‌های هاوکیش روئسای بانک‌های مرکزی شاهد نوسانات در بازارها بودیم. در هفته پیش‌رو انتشار گزارش اشتغال ماه ژوئن آمریکا، شاخص مدیران خرید و صورتجلسه فدرال رزرو، از داده‌های بسیار مهمی محسوب خواهند شد که تا حدی جهت مارکت را مشخص خواهد کرد.

 گزارش NFP و شاخص مدیران خرید و مسیر نرخ بهره

همانطور که در گزارش‌های قبل هم اشاره شده بود، دلار در یک ماه اخیر عملکرد نسبتا ضعیفی داشته است که از جمله عوامل آن، بدبینی بازار در خصوص سیگنال‌های هاوکیش فدرال رزرو بوده است و متقاعد کردن بازار دشوار شده است زیرا تورم در حال حاضر در آمریکا ریسک کمتری نسبت به بریتانیا و منطقه یورو دارد.

با این حال، فدرال رزرو تا زمانی که نشانه‌های واضحی مبنی بر بحران کمبود نیروی کار و کند شدن رشد دستمزدها را مشاهده نکند، بعید است به توقف سیاست انقباضی بپردازد.

گزارش NFP ماه می بیش از انتظارات افزایش یافت که نشان دهنده داغ بودن بازار کار ایالات متحده است و اکنون  انتظار می‌رود نرخ بیکاری در ۳.۷ درصد باقی بماند و به همین دلیل داده  NFP به اندازه کافی نمی‌تواند نشان دهنده جهت خاصی برای مارکت باشد.

از این رو، سایر داده‌‎های اقتصادی آمریکا به ‌ویژه شاخص مدیران خرید بخش تولیدی و غیرتولیدی از اهمیت بالایی برخوردار هستند و در صورت پایین منتشر شدن این داده‌ها، ترس از رکود مجددا پدیدار خواهد شد. همچنین صورتجلسه جلسه سیاست‌گذاری ماه ژوئن فدرال رزرو که در روز چهارشنبه منتشر می‌شود نیز حائز اهمیت خواهد بود.

در صورت بیشتر شدن احتمال افزایش نرخ بهره در سال ۲۰۲۳، دلار آمریکا تقویت خواهد شد.
بازارهای ایالات متحده روز سه‌شنبه به دلیل جشن روز استقلال چهارم جولای تعطیل خواهند بود.

احتمال توقف بانک مرکزی استرالیا همچنان وجود دارد

بانک مرکزی استرالیا روز سه‌شنبه تصمیم گیری نرخ بهره را خواهد داشت که با توجه به کاهش داده تورمی، احتمال پایین‌تری برای افزایش نرخ بهره وجود دارد. بانک مرکزی استرالیا در ماه آوریل از افزایش نرخ بهره خودداری کرد اما در ماه می و ژوئن نرخ بهره را مجددا افزایش داد.

با توجه به کاهش داده‌های CPI ، PMI و تردید در مورد اقتصاد چین، احتمال بالایی برای توقف مجدد نرخ بهره توسط RBA وجود دارد که این سناریو سبب تضعیف دلار استرالیا خواهد شد.

نمودار مسیر افزایش نرخ بهره بانک مرکزی استرالیا

نمودار مسیر افزایش نرخ بهره بانک مرکزی استرالیا

 

اما باید در نظر داشت که اشتغال در حال افزایش است و چنانچه این بانک مرکزی از افزایش نرخ بهره صرف نظر کند، موضع هاوکیش خود را حفظ خواهد کرد.

گزارش اشتغال کانادا و احتمال تضعیف CAD

در هفته آینده، گزارش اشتغال کانادا می‌تواند در تصمیم‌گیری نرخ بهره این کشور کمک کننده باشد. اشتغال در کانادا در ماه می کاهش یافت، بنابراین با توجه به کاهش تورم در این کشور، یک گزارش ضعیف دیگر بخش اشتغال در ماه ژوئن تقریباً به طور قطع می‌تواند بانک مرکزی کانادا را در ماه جولای مجبور به توقف افزایش نرخ بهره کند، که سبب تضعیف دلار کانادا خواهد شد.

نمودار آمار اشتغال کانادا

نمودار آمار اشتغال کانادا

داده‌های آلمان مورد توجه معامله گران یورو

از داده‌های مهم ناحیه یورو برای هفته پیش‌‎رو می‎‌توان به PMI و آمار خرده‌فروشی اشاره کرد.

با توجه به رکود در آلمان، داده‌های اقتصادی این کشور نیز حائز اهمیت است که از داده‌ها مهم این کشور می‎توان به تولیدات صنعتی اشاره کرد که در صورت پایین منتشر شدن آن، یورو تحت فشار قرار خواهد گرفت.

نرخ رشد دستمزدها در ژاپن در تصمیم گیری‎‌های BOJ مهم است

ین ژاپن در مقابل دلار آمریکا ضعیف شده و نرخ برابری دلار در برابر ین به بالاترین رقم در هفت ماه گذشته رسیده است. بانک مرکزی ژاپن همچنان از تغییر سیاست پولی خود با توجه به بهبود اقتصادی و افزایش تورم خودداری می‎کند در حالیکه تغییرات جزئی در لحن اعضا بانک مرکزی ژاپن وجود داشته است.

رشد مستمر دستمزدها معیار مهمی برای بانک مرکزی ژاپن برای پایان دادن به سیاست‌ تسهیلی است. تسریع این رشد در ماه می، می‌تواند گمانه‌زنی‌ها در مورد تغییر سیاست بانک مرکزی ژاپن در نشست سیاست‌گذاری ماه جولای را افزایش دهد که باعث تقویت ین می‌شود.

نفت

نفت این هفته هم مانند چند هفته گذشته در بازه قیمتی ۷۰ دلار تا ۶۷ دلار بدون داشتن روند معامله شد. درایورهای مثبت و منفی برای نفت به قدری ابعاد گسترده‌ای دارند که حرکت برای نفت را سخت تر از گذشته کرده‌اند. درصورت ریسک گریزی مارکت با توجه به صورت جلسه فدرال رزرو و انتشار ضعیف داده PMI ایالات متحده آمریکا، احتمال افت قیمتی نفت وجود دارد. محدوده ۶۶ و ۶۱ دلار به عنوان محدوده‌های مهم برای نفت تلقی می‌شوند. لذا خرید پله‌ای برای طلای سیاه در این محدوده‌ها با هدف بلند مدت می‌تواند موقعیت خوبی داشته باشد.

 

نفت

طلا

اصلاح طلا همچنان ادامه دارد. البته این اصلاح در تایم فریم‌های پایین‌تر بیشتر شبیه یک روند است تا یک اصلاح. ولی با مشاهده تایم فریم روزانه متوجه می‌شویم که تا اینجای کار طلا یک حرکت اصلاحی داشته است. این حرکت طلا یکی از بهترین فرصت‌ها برای ورود به آن است. بعد از بالا بردن نرخ ترمینال و حرکت مثبت نرخ بهره حقیقی، طلا وارد فاز اصلاحی شده است. احتمالا تقویت دلار نمی‎تواند ادامه دار باشد. افت شاخص دلار به محدوده زیر ۱۰۰ می‎تواند به بازگشت طلا منجر شود لذا محدوده ۱۹۰۰ و ۱۸۶۰ می‌تواند به دید بلند مدت برای طلا مناسب باشد.

 

طلا

مطلب پیشنهادی : دسترسی به گزارش بازار فارکس از (هفته گذشته)

مطالب مشابه

4.3 6 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
15 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اریا
اریا
1 سال قبل

بسیار عالی بود

mehdi
mehdi
1 سال قبل

ممنون از زحمات شما عزیزان🌷🌷🌷🌷🌷

محسن
محسن
1 سال قبل

ممنون از زحماتتون واقعا واسه فارکسیا نعمت بزرگی هستید . جسارتا شاخص سهام هند NIFTY هست یا NFTY ؟

آزاده
ویرایشگر
1 سال قبل
پاسخ به  محسن

اسم شاخص NIFTY هست با نماد/تیکر NFTY

رضا
رضا
1 سال قبل

ممنون عالی بود

shimahosseini88
shimahosseini88
1 سال قبل

مثل همیشه عالی، مرسی که هستین

Arsam
Arsam
1 سال قبل

تحلیلتون عالی بود، خصوصا محدوده های خرید پیشنهادی بلندمدت😊🙏

سینا جعفری
سینا جعفری
1 سال قبل

عالی بود. یکی از بهرین تحلیل های هفتگی. مخصوصا نقاط ورود بلند مدت.

Ali
Ali
1 سال قبل

دمتون گرم
تیم رمزعلی یکی از بهترین های ایران هست ورودست ندارن

علیرضا محمدی
علیرضا محمدی
1 سال قبل

ممنون بابت زحمت هایی که میکشید

حسینی
حسینی
1 سال قبل

👏🏻👏🏻

farhad.maleki.d
farhad.maleki.d
1 سال قبل

سپاس 🙏🌹

mhk
mhk
1 سال قبل

ممنون از اینکه رایگان این گزارشات را در اختیار ما قرار میدید

hatefsoltanian
hatefsoltanian
1 سال قبل

سلام
خلاصه مطالب رو با اجازه دوستان بگم خدمتتون: شاخص NFTYهند حدود ۱۷۵۸۰ حدود مناسبی برای ورود.
پوزیشن لانگ در HSI و ASX200 منطقی است.
نفت برای بلند مدت اعداد ۶۶ و ۶۱ برای لانگ میتواند مطلوب باشد.
طلا برای ورود پله ای اعداد ۱۹۰۰ و ۱۸۶۰ می‌توانند موقعیت های خرید مناسبی باشند؛ اگر هم پایین تر آمد که بهتر.
توجه به چندتا چیز هم به نظر بنده مناسبه:
این که بانک مرکزی ژاپن کی وارد عمل میشه و چرخه رو آغاز می‌کنه و قضیه دستمزد ها چیه و چی میشه؟
وضعیت چین چی میشه و ارتباطش با دلار استرالیا مهمه.
آیا آلمان وارد رکود میشه و یورو تحت فشار قرار میگیره؟
گزارش اشتغال کانادا چی میشه و آیا بانک مرکزی کانادا ترمز رو به زودی میکشه؟

با تشکر از زحمات دوستان🌸

آزاده
ویرایشگر
1 سال قبل
پاسخ به  hatefsoltanian

باسلام؛ تشکر از توجه و ثبت نظرتون. پیشنهاد میشه در صورت تمایل وبینار برگزار شده را مشاهده بفرمایید، این موارد در آنجا به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته اند.
لینک مربوطه:
https://ramzali.com/product/investment-1402/

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×