مهم ترین رویدادها برای بازار جفت ارزها و سهام در هفته منتهی به ۲۸ جولای

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:

  1. بازار سهام
  • مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
  • چشم انداز سهام برای هفته پیش‌رو (۲۴-۲۸ جولای)
  1. جفت ارزها
  • عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
  • چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو (۲۴-۲۸ جولای)       
  1. نفت
  1. طلا

بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیش‌رو (۲۴-۲۸ جولای)

هفته ای که گذشت هفته مثبتی برای بازار سهام بود. با انتشار مطلوب گزارشات درآمدی اکثر کمپانی‌ها ، شاخص‎‌ها به مسیر صعودی خود ادامه دادند. اوایل هفته سکتور بانکی وزن بیشتری در گزارشات درآمدی داشت. با انتشار گزارش JPmorgan ، Wells Fargo ، Citigrooup ،  Black Rock، Bank of America، Morgan Stanley شاخص داوجونز ۲.۱۲ درصد رشد را تجربه کرد.

شرکت خودرو سازی تسلا ، نت فلیکس و IBM هم گزارشات خود را منتشر کردند که شاهد رشد EPS در سهام این شرکت‎‌ها بودیم اما درآمد Netflix به دلیل سیاست سختگیرانه‌ای در استفاده همزمان چند کاربر از یک اکانت، اندکی کاهش یافت.

در هفته پیش رو گزارش درآمدی شرکت‌‎های بزرگی چون ماکروسافت و گوگل در روز سه شنبه، متا و کوکاکولا در روز چهارشنبه ، آمازون و مسترکارت در روز پنجشنبه و در نهایت اکسون موبیل و شورون در روز جمعه منتشر خواهد شد که تاثیر به سزایی در روند شاخص‎‌ها خواهد داشت.
با توجه به کاهش تورم در آمریکا و داغ بودن بازار کار در این کشور و کمتر شدن ریسک رکود در سال ۲۰۲۳ به نظر می‎رسد روند شاخص ها قرار است فعلا ادامه دار باشد. برای نزدک محدوده ۱۵۹۵۰ و برایSP500 محدوده ۴۵۹۶ بایستی در نظر گرفته شود و برای شاخص صنعتی داوجونز ۳۵۷۰۰ محدوده مناسبی است.

 

 بازدهی هفتگی شاخص‌های اصلی بورس دنیا

 بازدهی هفتگی شاخص‌های اصلی بورس دنیا

 عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته

در هفته گذشته قوی‎ترین ارز دلار آمریکا بوده است که از جمله عوامل تاثیر گذار در آن می‌توان به انتشار مطلوب داده شاخص تولیدی نیویورک اشاره کرد. دلار کانادا جایگاه دوم را با توجه به افزایش قیمت نفت و برخی داده‌های مطلوب اعم از تورم به خود اختصاص داد. فرانک سوئیس نیز در دسته ارزهای قوی قرار گرفت.

ضعیف‎‌ترین ارز در هفته گذشته با توجه به داده PMI، دلار نیوزلند بوده است. ین ژاپن با توجه به برخی اظهارات BOJ نیز در دسته ارزهای ضعیف قرار داشته است.

 نمودار عملکرد هفتگی ارزها

 نمودار عملکرد هفتگی ارزها

 

چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو (۲۴-۲۸ جولای)

در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از داده‌های اقتصادی پرداخته شود.

هفته آتی، هفته بسیار مهم و شلوغی از لحاظ داده‌های اقتصادی است و توجه همگان به تصمیم گیری سه بانک مرکزی بزرگ معطوف شده است: فدرال رزرو، بانک مرکزی اروپا و بانک مرکزی ژاپن.

آیا فدرال رزرو به چرخه انقباضی خود پایان می دهد؟

با توجه به پایین منتشر شدن داده تورمی و تضعیف دلار در هفته گذشته، عمده معامله گران انتظار تنها یک گام دیگر افزایش نرخ بهره پیش از پایان چرخه انقباضی را دارند. در همین حال، معامله گران گمانه زنی‌ها مبنی بر کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو را برای سال آینده افزایش داده‌اند.

نمودار پیش بینی بازار از نرخ بهره فدرال رزرو

 نمودار پیش بینی بازار از نرخ بهره فدرال رزرو

 

با توجه به قیمت گذاری تقریبا ۱۰۰% افزایش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره، در صورت تحقق آن، توجهات معطوف به بیانیه فدرال رزرو خواهد بود.

با توجه به اینکه تورم هسته بیش از دو برابر هدف ۲ درصدی فدرال رزرو است، دور از ذهن است که پاول سیگنالی مبنی بر پایان یافتن چرخه انقباضی دهد و احتمال تأکید مجدد در خصوص به پایان نرسیدن مبارزه با تورم وجود دارد.

با این حال، باید دید که آیا صحبت‌های هاوکیش اعضای فدرال رزرو برای متقاعد کردن معامله گران در مورد کاهش گمانه زنی‌ها جهت کاهش نرخ بهره کافی است یا خیر؟ زیرا برخی از تحلیلگران بر این باورند که افزایش‌های قبلی نرخ بهره در کاهش بیشتر تورم در ماه‌های آتی تاثیر گذار خواهند بود.

انتشار شاخص‌های مدیران خرید بخش تولیدی و بخش خدماتی آمریکا برای ماه جولای در روز دوشنبه، سفارش کالاهای بادوام روز پنج شنبه و داده PCE روز جمعه از داده‎‌های مهم برای آمریکا هستند.

افزایش نرخ بهره بانک مرکزی اروپا

تصمیم گیری نرخ بهره بانک مرکزی اروپا روز پنج شنبه خواهد بود. افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا در ماه جولای قطعی شده است و در حال حاضر تمرکز اصلی، اظهارات لاگارد خواهد بود. در صورت مشاهده نشانه‌هایی مبنی بر کند شدن سرعت رشد اقتصادی منطقه یورو، احتمال لحن ملایم‌تری در بیانیه بانک مرکزی اروپا وجود دارد.

در صورتی که لاگارد موضع خود را تغییر ندهد و همچنان کنترل تورم را در الویت قرار دهد و مهم‌تر از آن داده تورمی آلمان در روز جمعه نشان دهنده چسبنگی تورم در این کشور باشد، احتمال تقویت یورو وجود دارد.

بانک مرکزی ژاپن

روز جمعه تصمیم گیری نرخ بهره بانک مرکزی ژاپن می‎باشد. پس از رسیدن دلار/ین به سطح روانی ۱۴۵.۰۰ ، این جفت ارز با یک موج فروش مواجه شد. تقویت ین فقط به علت ضعف دلار نبوده و از عوامل دیگر تقویت ین، افزایش گمانه زنی‌ها مبنی بر تغییر سیاست بانک مرکزی ژاپن در جلسه هفته آینده بوده است.

با این حال، اوایل هفته، اظهارات رئیس بانک مرکزی ژاپن نشان دهنده حفظ سیاست فوق العاده انبساطی بانک مرکزی ژاپن است. در نتیجه این اظهارات، معامله‌گران شروع به کاهش شرط‌بندی‌های خود در مورد تغییر قریب‌الوقوع در سیاست پولی این کشور کردند که موجب ضعف ین شد.

داده تورمی استرالیا

داده‌های CPI استرالیا روز چهارشنبه منتشر می‌شود. داده‌ اشتغال برای ماه ژوئن بهتر از انتظارات منتشر گشت و احتمال افزایش نرخ بهره در جلسه ماه آگوست بانک مرکزی استرالیا را افزایش داد. در حال حاضر، احساسات برابری برای افزایش یا توقف نرخ بهره وجود دارد که با انتشار داده تورمی این کشور تا حدی مسیر دلار استرالیا مشخص خواهد شد.

احتمال ادامه دار شدن تضعیف پوند با انتشار داده مدیران خرید وجود دارد!

پوند در هفته گذشته با توجه به کاهش تورم بریتانیا، تضعیف شد. روز دوشنبه داده PMI برای ماه جولای منتشر می‌شود و در صورت انتشار نامطلوب این داده، احتمال تضعیف بیشتر پوند وجود دارد.

نفت

نفت به محدوده Fair price 77.26 که در گزارش قبل به آن اشاره شده بود رسید. عبور نفت از این محدوده با وجود اخباری که از سمت ونزوئلا و افزایش تولید و صادرات این کشور به گوش می‌رسد اندکی دور از ذهن است. اما در صورت عبور از این محدوده هدف قیمتی، ۸۰.۵۷ دور از انتظار نمی‌باشد.
در صورت عرضه نفت، محدوده حمایتی ۷۲.۷۲ fair price  پایین تر است که می‎تواند به عنوان حمایت اصلی مد نظر قرار گیرد.

نفت

 

طلا

بعد از رسیدن شاخص دلار به محدوده زیر ۱۰۰ و کاهش نرخ بهره حقیقی، طلا توانست رالی صعودی مناسبی از خود ثبت کند. این حرکت طلا تا محدوده ۱۹۸۷ ادامه داشت و در نهایت وارد فاز اصلاحی شد. همانطور که در گزارش قبل به آن اشاره شد محدوده ۱۹۶۰ برای طلا محدوده POC مهمی است که در حال حاضر قیمت مجددا به آن برگشته است.
به نظر می‎رسد طلا برای رسیدن به محدوده ۲۰۰۰ دلار نیاز به یک فشار دوباره از سمت دلار و نرخ بهره حقیقی دارد. در صورت شروع این حرکت، محدوده ۱۹۷۵ و سقف قیمتی ۱۹۸۷ باید مد نظر قرار گیرد.

 

طلا

مطالب مشابه

4.1 33 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
35 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ا.سالاری
ا.سالاری
1 سال قبل

💚💚💚💚🌹🙏

رضا
رضا
1 سال قبل

عالی

رضا
رضا
1 سال قبل

عالی و مفید

حسینی
حسینی
1 سال قبل

عالی بود مثل همیشه… پایدار و موفق باشید🌹🌹♥♥🔥🔥

علیرضا محمدی
علیرضا محمدی
1 سال قبل

ممنون.خسته نباشییییید

shimahosseini88
shimahosseini88
1 سال قبل

مرسی که هستین🤍

ramin
ramin
1 سال قبل

عالی مثل همیشه..ممنون از زحماتتون و خسته نباشید

Arsam
Arsam
1 سال قبل

درود بر شما
سپاش بابت تحلیل عالی ای که هر هفته انجام میدید، و سپاس بابت مشخص کردن نواحی مهم برای طلا و نفت، قطعا ادامه دادن این تحلیل ها خیلی خیلی میتونه به قوی شدن تحلیل ما کمک کنه. سرافراز باشید.

Dani
Dani
11 ماه قبل

عاالی

فیروزه
فیروزه
11 ماه قبل

ممنون از اطلاعات مفیدتون که به شیوه ای ساده و قابل فهم ارائه دادید

بهرامی
بهرامی
11 ماه قبل

عالی

محسن
محسن
11 ماه قبل

ممنونم ازتون خداقوووت

اکبر
اکبر
11 ماه قبل

دمت گرم مثه همیشه کامل و جامع

Mahdi,salimi
Mahdi,salimi
11 ماه قبل

بسیار عالی

م نعمتی
م نعمتی
11 ماه قبل

🧐🧐🧐

حسن
حسن
11 ماه قبل

بشیار عالی

فاطمه
فاطمه
11 ماه قبل

سپاس مث همیشه پربار و صریح

صلاح
صلاح
11 ماه قبل

خدا بیشتر از اینا بهتون عزت بده✋

مرتضی جوانمردی
مرتضی جوانمردی
11 ماه قبل

سلام آقای رمز علی و گروه محترم…

شخصاً مباحث فاندامنتال و کلان فارکس رو خیلی دوست دارم…
نگید طرفدار نداره…

یکی مرد جنگی به از صد هزار…
این هم برای مزاح بود…
پیشنهادی دارم..
ویدیو های آپدیت مارکت رو محدود به باشگاه نکنید خیلی ها در فارکس در حال یادگیری هستند یا سودهای خیلی کم دارند… لطفاً یک اشتراک فقط برای آپدیت مارکت هفتگی و همچنین روزانه که جاش خالی هست تعریف کنید که هزینه اش هم برای بیشتر علاقمند ها متناسب باشه… منتظر هستم

علی ش
علی ش
11 ماه قبل

درود بر شما مرسی از زحماتتون

مصطفی
مصطفی
11 ماه قبل

سلام
خدا قوت 🙏

محمد رضا
محمد رضا
11 ماه قبل

ممنون عالی بود

اسماعیل
اسماعیل
11 ماه قبل

عالی مث همیشه

سعید
سعید
11 ماه قبل

بسیار جامع و دقیق و کامل. یک دنیا تشکر 🙏🏻🙏🏻

عرفان
عرفان
11 ماه قبل

بسیار عالی

سعید
سعید
11 ماه قبل

💚💚

Ehsan
Ehsan
11 ماه قبل

عالی مثل همیشه

مهدی
مهدی
11 ماه قبل

🙏🙏

ابتین
ابتین
11 ماه قبل

عالی

mohammadhashemi839
mohammadhashemi839
11 ماه قبل

مرسی

Arteen
Arteen
11 ماه قبل

عالی هستین امیر جان ممنونم که هستین

Rezavaghefii5552
Rezavaghefii5552
11 ماه قبل

عالی

maryam
maryam
11 ماه قبل

سلام برای هفته ی پیش رو تحلیل نمی گذارید

حمید رسولیان
حمید رسولیان
11 ماه قبل

امیر جان شما فکر نکن دیده نمیشه خیلی ناراحت شدم استوری شمارو دیدم ولی خب خیلی ها مثل من انقدر مبتدی هستیم که تو بحث شرکت نمی‌کنیم فدات شم ما هنوز کار آموزی داریم طول می‌کشه تا بیام تو بحث 🙏

امیر
امیر
11 ماه قبل

🙏🙏🙏🙏

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×