بررسی تغییرات داده های درون شبکه بیتکوین در هفته منتهی به ۱۶ جولای

تحلیل و گزارش بازارها بازار رمزارزها

وضعیت سلامت شبکه

طی هفته گذشته، انتشار داده تورمی کشور آمریکا و مطرح نشدن ریپل به عنوان اوراق بهادار در دادگاه، فضای مارکت را تحت تاثیر قرار داد. این امر باعث شد تا قیمت بیتکوین رشد پیدا کرده و به ناحیه ۳۱.۴۰۰ دلار برسد.
همزمان با رشد قیمت، تعداد آدرس‌های فعال (نمودار بنفش) به سطح کلیدی ۲ ماه اخیر خود رسید و تعداد آدرس‌های جدید (نمودار قرمز) جهش شدیدی یافت. پس از آن با نزدیک شدن قیمت به سقف خود، فعالیت در شبکه شروع به کاهش کرد و با اصلاح قیمت بی تصمیمی در میان معامله‌گران نمایان شد.
در حال حاضر در صورت ادامه‌دار بودن تضعیف فعالیت، پتانسیل برای تدوام روند رنج و نوسانات منفی جزئی می‌تواند وجود داشته باشد.

وضعیت سلامت شبکه

تعداد تراکنش‌های شبکه (نمودار نارنجی) که ردپای معامله گران خرد را نشان می‌دهد، همچنان کاهش داشته که باتاب تخلیه انرژی در میان این دسته از معامله‌گران است.
میانه حجم تراکنش ها (نمودار بنفش) با رسیدن قیمت به محدوده ۳۱.۴۰۰ دلار جهش نسبی را تجربه نمود که با توجه به موجودی و تعداد آدرس های بزرگ به عرضه از سوی آن‌ها پی خواهیم برد.
پس از اصلاح قیمت و نزدیک شدن به ناحیه حمایتی شاخص به کف خود رسیده که بازتاب عدم تمایل فعالیت ولت‌های بزرگ در این منطقه قیمتی است.

تعداد تراکنش‌های شبکه Tمیانه حجم تراکنش ها

طبق گزارش پیشین (هفته منتهی به ۹ جولای) سختی شبکه نزدیک به ۷ درصد افزایش داشت و منجر به ثبت ATH شد. پس از آن هش‌ریت (نمودار سبز) کاهش نسبتا سریعی را تجربه نمود و اکنون در حال نزدیک شدن به منطقه کلیدی‌اش است.
به طور مشابه، شاخص پوئل هم افت کرده که تضعیف درآمد ماینرها از طریق ساخت بلاک نسبت به یکسال اخیر را نشان می‌دهد. با وجود ضعف نرخ هش، امنیت شبکه بیتکوین در سطوح مطلوبی می‌باشد.

سختی شبکه

وضعیت ماینرهای بیتکوین:

با توجه به کاهش درآمد ماینرها ورودی بیتکوین از سوی این دسته به صرافی‌ها افت داشته که این موضوع می‌تواند کاهش عرضه را نشان دهد.

وضعیت ماینرهای بیتکوین

وضعیت عرضه و تقاضا بیتکوین:

با بررسی وضعیت بیتکوین از لحاظ در ضرر و یا سود بودن کوین، شاهد حجم بزرگی در ضرر به میزان ۱ میلیون بیتکوین از ناحیه ۳۰.۳۰۰ تا ۳۱.۲۰۰ دلار هستیم که می‌تواند نشان‌دهنده فومو و انباشت برخی معامله‌گران همزمان با رشد قیمت باشد.
از سوی دیگر حجم کوین‌های در سود به ویژه محدوده ۲۹.۳۰۰ تا ۳۰.۲۰۰ کاهش یافته اما همچنان به عنوان حمایت پیش‌رو می‌توان در نظر گرفت.

 

با وجود دستیابی قیمت به سقف ۳۱.۴۰۰ دلار، نسبت سود به ضرر کسب شده به روند نزولی خود ادامه داد. این موضوع یکی از عواملی بود که تردید برای ادامه یافتن رشد قیمت را تقویت می‌کرد؛ چرا که در بازارهای صعودی نسبت سود به ضرر کسب شده در حال افزایش است و شاخص روند صعودی را در پیش‌ می‌گیرد.

با وجود دستیابی قیمت به سقف 31.400 دلار، نسبت سود به ضرر کسب شده به روند نزولی خود ادامه داد

نسبت خروجی بیتکوین در سود به سطح کلیدی ۱ رسیده و در حال نوسان است. با توجه به قرارگرفتن قیمت در محدوده حمایتی خود در صورت حفظ این منطقه مهم توسط SOPR می‌توان به رشد قیمت امیدوار بود.

SOPR

تعداد آدرس‌های بالای ۱۰ هزار (نمودار نارنجی) با وجود نوسان قیمت در محدوده حمایتی تغییری نداشته است. همچنین تعداد آدرس‌ های بالای ۱۰۰۰ (نمودار آبی) و ۱۰۰ بیتکوین (نمودار سبز) با رشد قیمت عرضه داشته و تاکنون علائم بهبود در تعداد و موجودی آن‌ها دیده نمی‌شود.

ادرس های دارای بیت کوین

شاخص MVRV در حال نزدیک شدن به کف محدوده کلیدی‌اش می‌باشد که با رسیدن قیمت به ناحیه ۲۹.۹۰۰ دلار به آن سطح مهم دست پیدا خواهد کرد. در حال حاضر بیتکوین در نواحی ارزنده ای به سر می‌برد که در صورت عدم تشدید ریسک با توجه به این شاخص ارزشگذاری احتمال تقاضا می‌تواند افزایش یابد.

شاخص MVRV

یکی از نزدیک‌ترین تاریخ‌ های سررسید نسبتا مهم برای بازار آپشن از نظر حجم قراردادهای باز (معادل تقریبا ۵۱۹ دلار) در هفته آتی، مصادف با ۲۱ جولای ۲۰۲۳ است. حداکثر ضرر (Max Pain برای معاملات آپشن برابر با ۳۰,۵۰۰ دلار می‌باشد.) بیشترین مقدار Call اخذ شده در محدوده ۳۲.۰۰۰ و پس از آن ۳۱.۵۰۰ دلار است.
اما مقاومت پیش‌رو برای این دسته از معامله‌گران ناحیه ۳۱.۵۰۰ دلار می‌باشد و در صورت عبور از این منطقه قراردادهای صعودگرایانه اخذ شده است. از سوی دیگر ناحیه ۳۰.۰۰۰ دلار که بیشترین مقدار Put مربوط به این منطقه می‌باشد را می توان به عنوان ناحیه حمایتی در نظر داشت.

نزدیک‌ترین تاریخ‌ های سررسید نسبتا مهم برای بازار آپشن از نظر حجم قراردادهای باز (معادل تقریبا 519 دلار) در هفته آتی، مصادف با 21 جولای 2023 است

جمع‌بندی:

سلامت شبکه علیرغم تضعیف از لحاظ فعالیت و امنیت، همچنان در سطوح مناسبی قرار دارد. وزنه عرضه در شبکه کاهش یافته اما ضعف تقاضا مشهود است که اشاره به بی تصمیمی معامله‌گران خواهد داشت. در صورت عدم تشدید ریسک و از دست نرفتن سطوح مهم قیمتی بیتکوین، پتانسیل برای اطمینان به ارزندگی و رشد قیمت می‌تواند امکان‌ پذیر باشد.

مطالب مشابه

4.1 20 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
11 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رضا
رضا
1 سال قبل

عالی و مفید

اریا
اریا
1 سال قبل

بسیار عالی بود

محمد کیان مهر
محمد کیان مهر
1 سال قبل

عالی بود

غنی زاده
غنی زاده
1 سال قبل

دمتون گرم بسیار عالی

امین
امین
1 سال قبل

ممنون

عبدالکریم
عبدالکریم
1 سال قبل

ممنون از تمام حمایت های بیدریغ شما

مانی
مانی
1 سال قبل

دمتون گرم

حسینی
حسینی
1 سال قبل

♥♥👏🏻🌹👏🏻

Arsam
Arsam
1 سال قبل

قدردان خوبی هاتون هستیم
سپاس😊🙏

shimahosseini88
shimahosseini88
1 سال قبل

مثل همیشه عالی، سپاس فراوان

امیر
امیر
1 سال قبل

تشکر

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×