هفته‌ای تاثیرگذار برای دلار استرالیا

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

هفته‌ای تاثیرگذار برای دلار استرالیا

در این گزارش ابتدا به بررسی داده‌های منتشر شده هفته گذشته استرالیا و چین خواهیم پرداخت و سپس با توجه به تاثیر داده‌های اقتصادی چین بر ارزهای کالایی (همانطور که در این گزارش به آن پرداخته شده است)، داده‌های اقتصادی مهم چین برای هفته پیش رو را شرح می‌دهیم تا مسیر دلار استرالیا را مشخص کنیم.

داده‌های اقتصادی مهم چین و استرالیا

استرالیا در هفته گذشته و هفته آینده

هفته گذشته مطابق انتظار، بانک مرکزی استرالیا نرخ بهره را ٪۰.۲۵ افزایش داد و در حال حاضر نرخ بهره این کشور به سطح ۴.۳۵٪ رسیده است. در پی این اقدام بانک مرکزی استرالیا، با توجه به دیتاهای ضعیف این کشور اعم از PMI و افزایش ترس از رکود، دلار استرالیا تحت فشار قرار گرفت، به شکلی که ضعیف ترین ارز در هفته گذشته دلار استرالیا (AUD) بود.

نمودار قدرت هفتگی ارزها و ضعف دلار استرالیا

نمودار قدرت هفتگی ارزها

در بیانیه سیاست پولی بانک مرکزی استرالیا، اعضا اذعان داشتند که برای بازگرداندن تورم به محدوده هدف همچنان مصمم هستند. اعضا در خصوص انقباض بیشتر برای اطمینان از بازگشت تورم به محدوده هدف، به بررسی و ارزیابی داده‌ها اشاره داشتند و معتقدند همچنان ابهامات قابل توجهی در مورد چشم انداز اقتصادی استرالیا وجود دارد.

در این صورت‌جلسه، بانک مرکزی استرالیا پیشبینی‌های تورم و رشد تولید ناخالص داخلی را افزایش و پیشبینی‌های بیکاری و دستمزد را کاهش داد.

در حال حاضر احتمال یک گام دیگر افزایش نرخ بهره و یا عدم تغییر آن در نشست ماه دسامبر برابر است، از همین رو، داده اشتغال استرالیا برای ماه اکتبر در روز پنجشنبه حائز اهمیت خواهد بود. همچنین باید در نظر داشت که نرخ بیکاری استرالیا در سطوح پایین خود قرار دارد و داده‌های ماه سپتامبر حاکی از کاهش جزئی بودند.
از همین رو، در صورت انتشار آمار قوی اشتغال استرالیا در هفته آینده، احتمال افزایش نرخ بهره در ماه دسامبر می‌تواند بیشتر ‌شود که این امر سبب تقویت مقطعی دلار استرالیا خواهد شد.

بازار کار استرالیا

بازار کار استرالیا

بررسی داده های اقتصادی چین در هفته گذشته و هفته پیش رو

همانطور که در گزارشات قبلی آورده شده است، روند بلندمدت دلار استرالیا نسبت به تحولات چین بسیار حساس است و به همین دلیل، انتشار داده‌های اقتصادی چین نیز در کانون توجهات قرار خواهد گرفت.

داده‌های روز پنجشنبه چین نشان دهنده کاهش تورم و بازگشت اقتصاد چین به تورم منفی هستند، که این موضوع بر نگرانی‌هایی در خصوص چشم انداز اقتصادی چین افزوده است. در کنار این موضوع، تورم تولید کننده برای سیزدهمین ماه متوالی کاهش یافته و ۲.۶٪ نسبت به سال گذشته افت داشته است. از جمله عوامل تاثیر‌گذار آن را می‌توان کاهش ۳۰% قیمت گوشت خوک دانست و از آن جایی که چین بزرگ ترین تولیدکننده و مصرف‌کننده گوشت خوک در جهان است، عرضه و تقاضا آن بر داده‌های اقتصادی این کشور تاثیر گذار می‌باشد.

تورم تولید کننده چین

تورم تولید کننده چین

از طرفی دیگر، صادرات چین در ماه اکتبر برای ششمین ماه متوالی کاهش داشته است و پایین تر از انتظارات منتشر شده، اما واردات این کشور برای اولین بار از ماه فوریه افزایش پیدا کرده است.

صادرات چین

صادرات چین

واردات چین

واردات چین

صندوق بین‌المللی پول، این هفته پیش‌بینی خود را برای رشد اقتصادی چین به ۵.۴% افزایش داد که علت آن را می‌توان به برخی حمایت‌های سیاست‌گذاران این کشور نسبت داد، اما همچنان برخی از تحلیلگران معتقدند که دولت در راستا افزایش تقاضا باید اقدامات بیشتری انجام دهد و اقدامات فعلی قدرت کافی برای رشد اقتصادی چین را نخواهد داشت.

بنابراین، داده‌های چین در روز چهارشنبه اعم از تولیدات صنعتی و آمار خرده‌فروشی حائز اهمیت خواهند بود و در صورتی که انتشار این داده‌های اقتصادی بر نگرانی‌ها پیرامون اقتصاد چین بیافزاید، هرگونه تقویت دلار استرالیا می‌تواند مقطعی و کوتاه‌مدت باشد و شاهد تحت فشار قرار گرفتن و تضعیف مجدد دلار استرالیا (AUD) خواهیم بود.

GDP، آمار تولیدات صنعتی و خرده‌فروشی چین

GDP، آمار تولیدات صنعتی و خرده‌فروشی چین

مطالب مشابه

4.7 9 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
7 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Ahmad718R
Ahmad718R
1 سال قبل

متشکرم، مفید و کاربردی بود

اریا
اریا
1 سال قبل

بسیار عالی بود ممنون از لطفتون

shimahosseini88
shimahosseini88
1 سال قبل

عالی، بسیار سپاسگزارم🙏

Javid1356
Javid1356
1 سال قبل

Perfect 🙏

hasan99tt
hasan99tt
1 سال قبل

دمتون گرم

yazdan1766
yazdan1766
1 سال قبل

تشکر از شما بابت وقتی که میزارید . عالی بود لذت بردیم

مژگان
مژگان
1 سال قبل

ممنون

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×