تحلیل مارکت اکشنی بازار فارکس (تا ۳ فوریه)

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

نگاه سرمایه‎‌گذاران به جلسه روز چهارشنبه فدرال رزرو در هفته منتهی به سه فوریه ۲۰۲۳ در کنار تصمیم‎‌گیری ECB  (بانک مرکزی اروپا) و BOE (بانک مرکزی انگلیس) برای تعیین نرخ بهره، تا حد زیادی تداوم ریسک‎‌پذیری بازار‎ها را مشخص می‎کند. باید دید که آیا کنترل تورم در دنیا بدون وارد شدن به رکود امکان‎پذیر بوده است یا خیر؟

Aussie (آزی) و Kiwi ( کیوی) قدرتمند در هفته‌‎های اخیر

نیوزلند در این هفته آمار بیکاری منتشر خواهد کرد. با بازگشایی بازار چین در هفته‎‌های اخیر با توجه به ریسک‎‌پذیری بوجود آمده، NZD,AUD به عنوان دلارهای کالایی عملکرد مناسبی از خود نشان دادند. کیوی در مقابل دلار در سال جدید نزدیک به ۲.۵ درصد رشد داشت و آزی هم با توجه به منتشر شدن داده تورمی بالاتراز حد انتظار و احتمال حرکت RBA به سمت انقباض بیشتر، AUDUSD در سال جدید ۴.۵ درصد رشد داشته است. بنابراین همانند هفته گذشته می‎توان آزی را مجددا در هفته آینده قوی پیش‌بینی کرد. البته حرکت دلار استرالیا در مقابل دلار آمریکا در هفته گذشته تا اینجا بدون اصلاح بوده است.
در این هفته آمار خردهه‌فروشی استرالیا اعلام می‎شود. پیش‌بینی‎‌ها حاکی از کاهش خرده فروشی در ماه دسامبر است، که می‎تواند به صورت مقطعی باعث تضعیف آزی شود. که همین امر می‎تواند فرصت خوبی برای ورود به آزی در مقابل ارزهای ضعیف باشد. به طور کلی برای این هفته آزی و کیوی بصورت نسبی قوی دیده می‎شود.

تورم در ژاپن تا چه زمانی ادامه‌دار خواهد بود؟

ژاپن این روزها با وجود بالا رفتن تورم غیر از تغییر در سیاست YCC  (کنترل منحنی بازدهی) هنوز به سمت سیاست‎‌های انقباضی نرفته است. تورم بالای ۲ درصد تا حد زیادی برای ژاپن مطلوب بود اما حالا با بالاتر رفتن تورم ژاپن باید دید BOJ (بانک مرکزی ژاپن) تا چه زمانی می‎تواند نسبت به آن خوش‌بین باشد. خبرها حاکی از نارضایتی عمومی مردم ژاپن از بالا رفتن قیمت‎‌ها است و به نظر می‎رسد اگر BOJ به سمت سیاست‎‌های انقباضی حرکت نکند، شرایط را برای خود به مرور سخت‌‎تر خواهد کرد.

کنترل تورم یا رکود عمیق‎ برای انگلستان!

انگلستان این هفته پنجشنبه ۲ فوریه نرخ بهره خود را تعیین می‎کند. به احتمال قوی در این گام، انگلستان به سمت افزایش ۰.۵ درصدی نرخ بهره رود که می‎تواند به صورت موقت باعث تقویت GBP شود. اما نگاه بازار برای پوند بیشتر از سمت رکود است.
افزایش نرخ بهره با گام بزرگتر ریسک عمیق‎‌تر شدن رکود را برای GBP بالا می‎برد. یک روز قبل از منتشر شدن نرخ بهره انگلستان در روز چهارشنبه آمار PMI (شاخص مدیران خرید) این کشور منتشر می‎شود که همانطور که گفته شد تا حدی مسیر آتی GBP را منعکس خواهد کرد. برای این هفته پوند می‎تواند به صورت موقت قوی شود، اما این تقویت پوند به معنی تغییر روند نمی‎باشد.

عبور از بحران با مدیریت بی نقص ECB

برای اروپا این هفته در کنار جلسه تصمیم‎گیری برای نرخ بهره داده PMI  منتشر خواهد شد. اما مهم‎ترین روز هفته برای اروپا چهارشنبه است که اولین داده تورمی در سال ۲۰۲۳ منتشر خواهد شد. پیش‌بینی‎‌ها حاکی از کاهش تورم است. برای تحلیل یورو در هفته آتی چند فاکتور باید مد نظر قرار گیرد. اول وضعیت جنگ روسیه و اوکراین و تنش‎‌های ژئوپلتیک است که تا حد زیادی به نفع اروپا تغییر کرده است. دوم چشم انداز‎های منفی از نظر تامین انرژی و خشکسالی برای اروپا که تا حد قابل قبولی حل شده است و اروپا توانست با موفقیت از آن عبور کند. سوم تورم اروپا است که در صورت کاهش می‌توان گفت با در نظر گرفتن وضعیت نسبتا بهبود یافته اقتصاد اروپا باعث تقویت EUR شود. به طور کلی به نظر می‎رسد هفته آینده برای EUR  می‎تواند هفته‎‌ی مناسبی باشد.

کانادا در انتظار انتشار داده GDP (تولید ناخالص داخلی)

این هفته برای کانادا داده PMI در روز چهارشنبه منتشر می‎شود. با توجه به افزایش ۰.۲۵ درصدی نرخ‎‌بهره کانادا در هفته گذشته، انتظار تضعیف بیشتر برای CAD داشتیم. اما این هفته درصورت انتشار مثبت GDP برای کانادا احتمالا کانادا بصورت موقت تقویت شود.

نگاه CHF به داده‎  PMIکشورها در هفته پیش رو

فرانک سوئیس با انتشار داده PMI کشورهای اروپایی تحت تاثیر قرار می‎گیرد. اگر این داده‎‌ها مثبت باشد به احتمال قوی فرانک تضعیف خواهد شد اما درصورتی که کمتر از پیش‌بینی منتشر شود فرانک به عنوان یک ارز قوی می‌‎تواند تقویت شود.

تصمیم‎گیری برای افزایش نرخ بهره و داده NFP (اشتغال در بخش غیرکشاورزی) برای دلار آمریکا

روند نزولی شاخص دلار در هفته‎‌های اخیر با در نظر گرفتن کم شدن شیب خط روند و ریسک‎‌پذیری بوجود آمده در بازار همچنان ادامه دارد. این هفته برای دلار آمریکا داده PMI منتشر خواهد شد. و در روز چهارشنبه جلسه FOMC  برای تایین نرخ بهره آمریکا منعقد میشود. که در حال حاضر بازارها با احتمال ۹۸.۴ درصد احتمال افزایش ۰.۲۵ درصد نرخ بهره را قیمت‌گذاری کرده‎اند. در روز جمعه نرخ بیکاری آمریکا منتشر می‎شود که قطعا نگاه سرمایه‎‌گذاران به آن زیاد است چرا که بیکاری به عنوان یک المان مورد توجه فد قرار می‎گیرد و احتمالات عبور از کنار رکود و یا ورود به آن را مشخص خواهد کرد.

 تحلیل نفت WTI

برای WTI در هفته آینده جلسه OPEC، تقاضای چین و آمار PMI اهمیت ویژه‎ای دارد
هرچقدر سایه رکود بروی اقتصاد جهانی بیشتر حس شود قیمت نفت به ‎عنوان یکی از اصلی‎‌ترین مواد اولیه در صنعت می‎تواند کاهش داشته باشد لذا در صورت انتشار مثبت داده‌ها PMI در این هفته نفت می‎تواند به محدوده مقاومتی ۸۴ دلار نزدیک شود. البته نشست OPEC در روز چهارشنبه در تصمیم‌‎گیری آنها بر سر مقدار تولید نفت نیز از اهمیت ویژه‎‌ای برخوردار است . قیمت نفت با بازشدن مرزهای چین در هفته‌‎های اخیر با تقاضا همراه شد و تا نزدیکی محدوده ۸۲ دلار رشد پیدا کرد.

تحلیل طلا فارکس

برای GOLD این هفته نگاه‎‌ها به سمت فدرال رزرو و تصمیم‎‌گیری برای افزایش نرخ بهره است. از طرفی بازهم
انتشار PMI در این مقطع می‎تواند مسیر طلا را مشخص کند. انتشار مطلوب داده PMI می‎تواند کف مناسبی برای طلا بسازد. بطور کلی با توجه به تقاضای شدید طلا در هفته های اخیر می‎توان گفت روند صعودی طلا شکل گرفته و هر کف مناسبی برای طلا می‎تواند فرصت خوبی برای ورود به آن باشد. باید توجه داشت، بالا گرفتن تنش‎‌ها بین ایران و اسرائیل در این هفته و هرگونه ناآرامی‎ در منطقه می‎تواند بر روی طلا تاثیرگذار باشد. لذا رعایت مدیریت سرمایه در معاملات در این هفته بسیار ضروری است.

طبقه‌بندی ارزها از قویترین به ضعیف‌ترین:

تحلیل تکنیکال EURCAD :

تحلیل تکنیکالEURCHF :

تحلیل تکنیکال AUDCAD :

تحلیل تکنیکال AUDCHF :

تحلیل تکنیکال نفت WTI :

تحلیل تکنیکال طلا Gold :

 

 

دسترسی به تحلیل و گزارش فارکس هفته گذشته ( منتهی به ۲۲ ژانویه )

مطالب مشابه

3.4 5 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
3 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
احد اذری
احد اذری
1 سال قبل

عالی مثل همیشه دمش گرم برادر رمزعلی

yazdan1766
yazdan1766
1 سال قبل

بسیار متن شفاف و کاربردی . ممنون 👌

زئوس
زئوس
1 سال قبل

انتشار این تحلیل ها خیلی عالیست و دید خوبی برای ترید در طول هفته میدهد

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×