مهم ترین رویدادها برای بازار جفت ارزها و سهام در هفته منتهی به ۲۵ آگوست

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:

۱. بازار سهام
• مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
• چشم انداز سهام برای هفته پیش‌رو
۲. جفت ارزها
• عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
• چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو

۳. نفت

۴. طلا

بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیش‌رو

 

بازدهی هفتگی بازار سهام

 بازدهی هفتگی بازار سهام

بازار سهام در هفته گذشته مطابق انتظار و همانطور که در گزارش‌های اخیر به آن اشاره شده بود به اصلاح خود ادامه داد. با وجود عملکرد مثبت در سکتور خدمات، می‎توان گفت تقریبا تمامی سکتورها عملکرد منفی ثبت کردند.
سکتور تکنولوژی پیش از این با اصلاح مواجه شده بود و با همراه شدن سایر سکتورها، مسیر اصلاح آن با مومنتوم قوی‎تری ادامه پیدا کرد و به نظر می‎رسد این اصلاح با ورشکستگی غول مستغلات چین می‎تواند ادامه دار باشد.
تقویت دلار نیز در هفته گذشته بازار سهام را تحت فشار قرار دارد تا جایی که با وجود گزارش درآمدی مثبت والمارت، تغییری در روند ایجاد نشد.

 

مهم‎ترین گزارشات درآمدی هفته آینده
مهم‎ترین گزارشات درآمدی هفته آینده

این هفته گزارش درآمدی Nvidia منتشر خواهد شد. Nvidia یکی از بهترین سهام‎‌ها در کنار سهام Meta از نظر عملکرد از ابتدا سال ۲۰۲۳ بوده است و تقریبا ۲۱۰ درصد رشد داشته است.
گزارش درآمدی Nvidia در روز چهارشنبه شب بعد از بسته شدن بازار منتشر می‎شود که در صورت انتشار مثبت، می‎تواند به شکل موقت اصلاحی در طول روند منفی شاخص‌‎‎ها بوجود آورد اما باید در نظر داشت این گزارش درآمدی احتمالا پیش از این توسط بازار قیمت گذاری شده است.
برای هفته آتی با توجه به شرایط بازارها به نظر می‎رسد که مسیر آتی شاخص‌‎ها همچنان نزولی باشد اما انتظار کاهش مومنتوم وجود دارد.

عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته

در هفته‎‌ای که گذشت قوی‎‌ترین ارز پوند بوده است که از جمله عوامل تاثیر گذار در آن می‌توان به بالا منتشر شدن تورم هسته و افزایش گمانه‌‎زنی‌‎ها مبنی بر افزایش نرخ بهره بانک مرکزی انگلستان اشاره کرد. دلار آمریکا نیز عملکرد خوبی را ثبت کرد و جایگاه دوم را با توجه به صورتجلسه FOMC که نشان دهنده اعتقاد اکثر مقامات فدرال رزرو مبنی بر ریسک بالا ماندن تورم به خود اختصاص داده است.
با توجه به آمار بسیار ضعیف چین و اخبار ورشکستگی اورگرند، شاهد کاهش تقاضا ارزهای کالایی همچون دلار نیوزلند و دلار استرالیا بوده‎ایم و این دو ارز ضعیف‌‎ترین ارزهای هفته گذشته شناخته شدند.

 

 نمودار عملکرد هفتگی ارزها
 نمودار عملکرد هفتگی ارزها

چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو (۲۱-۲۵ آگوست)

در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از داده‌های اقتصادی پرداخته شود.
برای هفته پیش رو توجه همگان به نشست Jackson Hole خواهد بود و با توجه به قرار داشتن بازده اوراق قرضه ایالات متحده در سطوح کلیدی خود، اظهارات‎ پاول برای دلار آمریکا بسیار حائز اهمیت است.

آیا اظهارات پاول در نشست Jackson Hole محتاطانه خواهد بود؟

یک بار در سال، مقامات فدرال رزرو در نشست جکسون هول برای تبادل نظر در مورد سیاست‌های پولی و مسائل مهم اقتصادی گرد هم می‌آیند.
سال گذشته، پاول، رئیس فدرال رزرو، اشاره به ادامه دار بودن افزایش نرخ بهره برای مبارزه با تورم و شروع چرخه انقباضی داشت و پس از آن شاهد رالی صعودی بازده اوراق قرضه آمریکا، تقویت دلار آمریکا و ریزش بازار سهام بودیم.
اما این بار با چشم انداز اقتصادی متفاوتی مواجه هستیم چرا که با وجود کاهش تورم، تورم هسته همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و با توجه به کمبود نیروی کار، نگرانی‌هایی در خصوص رسیدن به تورم هدف ۲% وجود دارد.

 تورم و تورم هسته ایالات متحده
 تورم و تورم هسته ایالات متحده

آخرین نشست برگزار شده فدرال رزرو برای ماه جولای (۳ هفته پیش) بوده است که در آن پاول اظهار داشت، بایستی نرخ بهره را در سطوح فعلی ثابت نگه داریم و در صورت تورم پایدار، مجددا نرخ بهره را افزایش خواهیم داد.
با توجه به اینکه داده‌های اقتصادی منتشر شده از آن زمان تاکنون قوی‌تر از انتظارات بوده‌اند، این ریسک وجود دارد که پاول این بار لحن هاوکیش‌تری داشته باشد و تأکید بیشتری بر بالا نگه‌داشتن نرخ بهره برای مدتی طولانی‌تر داشته باشد.
در حال حاضر با توجه به اینکه بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا در نزدیکی ATH خود قرار دارد، اظهارات پاول می‌تواند تأثیر به سزایی داشته باشد و مسیر دلار مشخص خواهد شد.

بازده اوراق قرضه 10 ساله
بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله

به طور کلی، چشم‌انداز دلار آمریکا مثبت به نظر می‌رسد زیرا رشد اقتصادی ایالات متحده نسبت به اروپا و چین برتری دارد.
این نشست در روز پنجشنبه آغاز خواهد شد، اما رئیس فدرال رزرو معمولاً در روز جمعه سخنرانی می‌کند. سایر داده‌‎های مهم اقتصادی ایالات متحده مورد داده‌های اقتصادی نیز، داده ابتدایی PMI تولیدی، خدماتی و ترکیبی S&P Global در روز چهارشنبه و سفارش کالاهای بادوام در روز پنجشنبه منتشر خواهند شد.

شاخص مدیران خرید منطقه یورو

داده ابتدایی PMI تولیدی، خدماتی و ترکیبی HCOB در روز چهارشنبه منتشر خواهد شد. پیش‌بینی‌ها حاکی از عمیق‌تر شدن رکود در بخش تولید و خدمات است که سبب افزایش نگرانی‌ها در خصوص رشد اقتصادی ناحیه یورو خواهد شد .
در صورت ادامه دار شدن انتشار داده‌های ضعیف اقتصادی ناحیه یورو، احتمال توقف بانک مرکزی اروپا در چرخه انقباضی خود در ماه سپتامبر وجود دارد.

نفت

نفت در هفته گذشته و مطابق انتظار (گزارش منتهی به ۱۸ آگوست) نتوانست به روند صعودی خود ادامه دهد. در گزارش هفتگی قبل و ویدیو گزارش ماهانه در خصوص بهترین استراتژی برای نفت صحبت شده است. با توجه به وضعیت چین و اورگرند به نظر می‎رسد نفت می‎تواند در هفته‌‎های آینده یک رالی نزولی از خود نشان دهد. در صورت تایید آغاز روند نزولی هدف قیمتی ۷۵.۵۰ باید مورد توجه قرار گیرد.

 

طلا

هفته اخیر طلا تحت فشار تقویت دلار و بالا بودن نرخ بهره حقیقی همچنان در روند نزولی قرار داشت. محدوده های حمایتی طلا در صورت تداوم ریزش، محدوده ۱۸۳۰ می‎باشد که بایستی مورد توجه قرار گیرد. در صورت بیشتر شدن ریسک ورشکستگی کمپانی‌‎های بزرگ و اثر دومینویی آن، احتمال افزایش تقاضا طلا در سطح جهانی وجود دارد.

 

مطلب پیشنهادی : دسترسی به گزارش بازار فارکس (هفته گذشته)

مطالب مشابه

4.4 16 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
21 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
shimahosseini88
shimahosseini88
11 ماه قبل

سپاس فراوان🙂🌼🤍

Mahdi,salimi
Mahdi,salimi
11 ماه قبل

خیلی ممنونم بابت زحماتتون،فقط یه سوال ذهنمو درگیر کرده.
چه عواملی باعث تضعیف بیش از حد طلا میشن؟
در این شرایط اقتصادی،عوامل مهم تاثیر گذار بر نزول طلا چه عواملی میتونه باشه که اونارو برسی کنیم؟
امکان داره طلا محدوده ۱۵۰۰ اینارو ببینه با توجه به شرایط ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

آزاده
ویرایشگر
11 ماه قبل
پاسخ به  Mahdi,salimi

با سلام
عوامل تاثیر گزار در طلا:
۱) سیاست های پولی
۲)عرضه و تقاضا
۳) اخبار و حوادث جهانی
۴) ارزش گذاری دلار
۵) داده های اشتغال

Mahdi,salimi
Mahdi,salimi
11 ماه قبل
پاسخ به  آزاده

واکنش طلا به رکود و ورشکستگی اورگرند رو چطوری ارزیابی میکنین شما

ایمان
ایمان
11 ماه قبل

سپاس از تلاش و محبتتون🌹❤️

ghafarian-r
ghafarian-r
11 ماه قبل

بسیار بسیار عالی. ممنون که دلایل ریزش قیمت و یا حرکت صعودی قیمت رو در بازار سهام و یا جفت ارزها اعلام می کنین و این باعث آگاهی و افزایش اطلاعات افراد نسبت به شرایط بازار و سنتیمنت بازار می دهد و اموزنده هست . کمک می کنه که بتونیم به همین صورت ما هم تحلیل کنیم

Mohammad70
Mohammad70
11 ماه قبل

ممنون🙏
خسته نباشید-سرتون سلامت😍💚💚

سیروان
سیروان
11 ماه قبل

بازم مثل همیشه عالی زنده باشید

amir_maleki4
amir_maleki4
11 ماه قبل

amazing

میکاییل
میکاییل
11 ماه قبل

تشکر واسه چشم انداز خوب

yazdan1766
yazdan1766
11 ماه قبل

خیلی خوب . ممنون

Mr.m
Mr.m
11 ماه قبل

عالی هستید عالی

Negin.73
Negin.73
11 ماه قبل

مرسی،خیلی عالی بود

Mozhgan
Mozhgan
11 ماه قبل

عالی عالی عالی عالی بود

سینا جعفری
سینا جعفری
11 ماه قبل

سپاس ازتون.من یه سوال داشتم.چرا با افزایش نرخ بهره بازدهی اوراق بلند نیز افزایش میابد؟؟
دلیل اینکه اوراق هایشان رو میفروشند چیست؟؟؟

Mahdimk
Mahdimk
11 ماه قبل

مرسی زیییییییییییاد
مثل همیشه عالی
خدا قوت

hasan99tt
hasan99tt
11 ماه قبل

دمتون گرم

amir jj
amir jj
11 ماه قبل

مثه همیشه عالی!

مسیح محرری
مسیح محرری
11 ماه قبل

عالی

علیرضا محمدی
علیرضا محمدی
11 ماه قبل

تشکر دوستان آکادمی رمزعلیییی

Arsam
Arsam
11 ماه قبل

درود و سپاس بابت تحلیل های پیوسته ای که انجام میدید، اینکارتون باعث میشه که ما هم با نگاه به بازر و تحلبل های شما رشد کنیم و قدرت تحلیلمون بیشتر بشه.

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×