در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:
- بازار سهام
- مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
- چشم انداز سهام برای هفته پیشرو
- جفت ارزها
- عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
- چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیشرو
- نفت
- طلا
بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیشرو
بازدهی هفتگی بازار سهام
بازار سهام در هفته گذشته تحت تاثیر داده تورم ایالات متحده قرار داشت. با تقویت مجدد دلار در هفته گذشته، سهام مجددا عملکرد هفتگی منفی را ثبت کرد. نکته قابل توجه در خصوص شاخصها این است که به نظر میرسد سهامهای تکنولوژی همچنان به اصلاح خود ادامه خواهند داد که با توجه به وزن این سهامها میتوان همچنان انتظار اصلاح شاخصها را داشت.
از طرفی این هفته گزارش درآمدی شرکت والمارت در روز پنجشنبه منتشر میشود. این گزارش درآمدی از حیث خرده فروشی حائز اهمیت است. برای هفته آینده شاخصها مجددا میتوانند به حرکت نزولی خود ادامه دهند و باید دید اصلاح سهامهای تکنولوژی کی به پایان میرسد.
عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
در هفتهای که گذشت و مطابق انتظار (گزارش منتهی به ۱۱ آگوست) قویترین ارز دلار آمریکا بوده است که از جمله عوامل تاثیر گذار در آن میتوان به بالا بودن سطح Supercore و نیز بالا منتشر شدن PPI اشاره کرد. پوند عملکرد خوبی را ثبت کرد و جایگاه دوم را با توجه به انتشار داده مطلوب GDP به خود اختصاص داده است.
دلار نیوزلند و دلار استرالیا نیز با توجه به آمار بسیار ضعیف واردات و صادرات چین در دسته ارزهای ضعیف قرار گرفتند.
نمودار عملکرد هفتگی ارزها
چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیشرو (۱۴-۱۸ آگوست)
در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از دادههای اقتصادی پرداخته شود.
از دادههای بسیار مهم هفته آینده میتوان به صورتجلسه آخرین نشست فدرال رزرو و آمار خرده فروشی ایالات متحده برای ماه جولای اشاره کرد. همچنین با توجه به انتشار داده تورمی بریتانیا، پوند مورد توجه عمده معامله گران قرار خواهد گرفت. از دیگر دادههای مهم، تعیین نرخ بهره بانک مرکزی نیوزیلند، CPI کانادا و تورم ژاپن میباشد.
صورتجلسه و آمار خرده فروشی آمریکا در کانون توجهات
در آخرین جلسه فدرال رزرو، به این موضوع اشاره شد که دادههای اقتصادی تعیین کننده مسیر نرخ بهره در جلسه ماه سپتامبر خواهد بود.
بنابراین، پس از انتشار گزارش CPI در هفته گذشته، آمار خرده فروشی روز سهشنبه و آمار تولیدات صنعتی روز چهارشنبه از اهمیت بالایی برخوردار خواهند بود که پیشبینیها حاکی از افزایش این موارد در بعد ماهانه است.
چنانچه در روز چهارشنبه صورتجلسه آخرین نشست فدرال رزرو نشان دهنده موافق بودن اکثر مقامات فدرال رزرو در خصوص نیاز به افزایش بیشتر نرخ بهره باشد، با توجه به اعلامیه خزانهداری مبنی بر افزایش انتشار اوراق قرضه خود در ماههای آینده، شاهد رشد بازده اوراق قرضه ایالات متحده و تقویت دلار خواهیم بود.
آیا تورم بریتانیا کاهش مییابد؟
بانک مرکزی انگلستان در آخرین جلسه خود نرخ بهره را ۰.۲۵ درصد افزایش داد. در حال حاضر عمده معامله گران احتمال افزایش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره در جلسه ماه سپتامبر را در نظر دارند و پیشبینی میکنند که بانک مرکزی انگلستان قبل از پایان دادن به چرخه انقباضی خود، تنها ۰.۲۵ درصد دیگر نرخ بهره را افزایش خواهد داد.
در هفته آینده با توجه به انتشار داده تورمی بریتانیا در روز چهارشنبه، پوند مورد توجه خواهد بود. کاهش بیشتر CPI، به ویژه هسته سبب افزایش گمانهزنیها مبنی بر کاهش نرخ بهره بانک مرکزی انگلستان و تضعیف پوندخواهد شد.
آمار اشتغال بریتانیا برای ماه ژوئن و آمار خرده فروشی برای ماه جولای نیز به ترتیب در روزهای سهشنبه و جمعه منتشر خواهد شد.
نمودار CPI هسته بریتانیا
تصمیم گیری بانک مرکزی نیوزلند
جلسه تصمیم گیری نرخ بهره بانک مرکزی نیوزیلند روز چهارشنبه برگزار خواهد شد و با توجه به کاهش CPI در سه ماهه دوم از ۶.۷ درصد به ۶.۰ درصد، بعید به نظر میرسد که این جلسه بانک مرکزی نیوزیلند منجر به غافلگیری شود، زیرا کاهش تورم تأیید کننده تصمیمات قبلی مقامات این کشور است.
بنابراین، نوسانات در دلار نیوزیلند براساس تصمیم بانک مرکزی بسیار بعید است و در حال حاضر دلار نیوزیلند عمدتا تحت تاثیر تحولات پیرامون اقتصاد چین خواهد بود.
نمودار CPI نیوزلند
انتشار دادههای ضعیف چین مجددا AUD و NZD را تحت فشار قرار خواهد داد
تولیدات صنعتی و خرده فروشی چین برای ماه جولای در روز سهشنبه منتشر خواهد شد. با توجه به آمار ضعیف صادرات و واردات و همچنین کاهش CPI، مجموعه دیگری از آمار ناامیدکننده میتواند بر سنتیمنت بازار به ویژه بر ارزهایی همچون دلار استرالیا و نیوزیلند تاثیرگذار باشد.
نمودار واردات چین
معاملهگران دلار استرالیا صورتجلسه نشست بانک مرکزی استرالیا در روز سهشنبه و گزارش اشتغال استرالیا در روز پنجشنبه را زیر نظر خواهند داشت.
سایر دادههای کانادا و ژاپن
دلار کانادا اخیراً علیرغم رشد قیمتی نفت، تضعیف شده است. گزارش CPI کانادا در روز سهشنبه منتشر خواهد شد و با توجه به رشد قیمتی نفت، احتمال افزایش آن در بعد سالانه وجود دارد.
در صورت بالا منتشر شدن CPI هسته، احتمال یک افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی کانادا در نشست ماه سپتامبر وجود دارد که این امر سببب تقویت دلار کانادا خواهد شد.
هفته گذشته ین ژاپن با توجه به کاهش رشد دستمزدها تحت فشار قرار گرفت. در روز سهشنبه، GDP ژاپن برای سه ماهه دوم منتشر میشود و پیشبینیها حاکی از افزایش جزئی آن است. با این وجود، یک کاهش احتمالی در GDP و نیز CPI، سبب کاهش گمانهزنیها مبنی بر اقدامات انقباضی BOJ و تضعیف ین خواهد شد.
نفت
با انتشار گزارش ماهانه اوپک که در آن اشاره به کسری ۲ میلیون بشکهای در روز با توجه به کاهش داوطلبانه تولیدات عربستان شده بود و از طرفی افزایش تقاضا جهانی به گزارش EIA، شاهد تقاضا مجدد نفت بودهایم.
اما طبق گزارشات قبل و ویدیو گزارش ماهانه محدودههای کنونی نفت برای DCA (شورت) بسیار مناسب میباشد. برای هفته آتی به نظر میرسد نفت بدون تصمیم در محدوده ۸۳ تا ۸۴ دلار نوسان داشته باشد.
طلا
طلا هفته گذشته تحت تاثیر قیمت گذاری دلار و داده تورم به محدوده ۱۹۱۳ رسید که این محدوده قطعا برای طلا اهمیت ویژهای دارد. تداوم حرکت مثبت دلار در هفته آینده احتمال رسیدن طلا به محدوده ۱۸۶۰ را افزایش خواهد داد. در نظر داشته باشید که شروع DCA طلا در محدوده ۱۹۲۰ تا محدوده ۱۸۲۰ یکی از مناسبترین استراتژیها برای طلا میباشد.
واقعا دمتون گرمممممممم
عالی بود 👏🏻👏🏻👏🏻🔥🔥♥♥🙏🏻
ممنون..اطلاعات شما همیشه مفید بوده و هست..خسته نباشید
مثل همیشه کامل و جامع دمت گرم🙏🙏👍👍
بسیار عالی
سرتون سلامت
موفق باشید💚💚💚🙏🙏
ممنون دمتون گرم
تشکر فراواااان
تشکر از تیم آکادمی رمز علی خدا قوت
سلام خدا قوت و دم شما گرم که زحمت میکشید از طرف خودم و هم نسلانم تشکر میکنم
دمتون گرم
بسیار عالی بود
بسیار عالی
کار درست فقط خودتون
چرا با وجود پیش بینی شرایط انقباضی برای ژاپن ، ین تضعیف میشه ولی انقباض برای آمریکا و …. تقویت اون ارز و به دنبال داره ؟
چون آمار های ژاپن جوریه که انقباض رو عقب میندازه و هنوز اثرات سیاست انبساطی رو کامل ندیدن ولی آمار های آمریکا دقیقا عکس اینه یعنی انبساط رو عقب میندازه و مثلا سناریوی higher for longer رو تقویت میکنه…
عالی بود سپاس فراوان و خسته نباشید
به جز PAXG چجوری دیگه میهشه طلا رو DCA کرد؟
امن ترینش باتوجه به پشتوانش و عمق بازار که همینم کلی ریسک داره همینه ! بقیرو ما نمیتونمیم بگیریم یا اینکه مارکت کپی نداره ! یا گواهی شمش و سهام ایران که دیگه خودت میدونی …
سلام وقت بخیر.
در مرحله اول باید یک حساب در بروکر داشته باشید که از قسمت بروکرهای سایت میتونید ثبت نام کنید. بعد از اون باید طلا رو داخلش با حجم مناسب وارد بشید در بازه زمانی و محدوده مورد نظرتون.
مرسی از وقتی که میزارید مثل همیشه عالی😘
چند هفته اخیر فرانک رو بررسی نکردید ، اگر شد زحمتشو بکشید و شما که زحمت بررسی جفت ارزهارو میزارید فرصت های اون ارز رو هم مثله طلا و نفت این هفته با چارت نشون بدید مرسی
درود بر شما وسپاس بابت تحلیل های عالیتون، این تحلیل ها برای ما که قدرش رو میدونیم و درک میکنیم اهمیت بسیار بالایی داره. خواهشا به این کارتون ادامه بدید.
واقعا ممنونم همیشه مفید و کامل هستید یعنی درواقع انقدر کامل هستید که ادم میمونه چی بگه ممنونم ازتون
استفاده کردم .عالی بود
بی نظیر هستید🤩❤️🤩
عالی
mr30
thank you
سلام وقت بخیر،سناریوی سافت لندینگ احتمالا به نفع طلا هست درسته؟ و سناریوی رکود، باز به نفع طلا،بنظرتون چه عواملی باعث میشن طلا به شدت افت کنه؟مثلا تا ۱۵۰۰-۱۶۰۰ بیاد.ممنون میشم ریسکای طلا رو بگین