مهم‌ترین رویدادها برای بازار جفت ارزها و سهام در هفته منتهی به ۱۱ آگوست

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:

 بازار سهام

  • مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
  • چشم انداز سهام برای هفته پیش‌رو
  1. جفت ارزها
  • عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
  • چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو
  1. نفت
  1. طلا

  بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیش‌رو

 بازدهی هفتگی بازار سهام

 بازدهی هفتگی بازار سهام

بازار سهام هفته گذشته مطابق انتظار و همانطور که در گزارش هفته منتهی به ۰۴ آگوست به آن اشاره شد، با اصلاح مواجه شد و عملکرد ضعیفی از خود ثبت کرد. آمار اشتغال با اندکی تاخیر بر شاخص‌‌ها تاثیر گذاشت تا جایی که شاخص صنعتی داوجونز هفته را با عملکرد ۱.۰۹- درصد به پایان رساند. از طرف دیگر SP500 نیز با وجود انتشار مثبت گزارش درآمدی اپل، ۲.۲۳- درصد افت پیدا کرد.

برای هفته پیش رو نیز گزارش‌های درآمدی شرکت ‎های Berkshire Hathaway، Alibaba، Sony، Walt Disney ، AMC ، Paramount منتشر خواهد شد. به طور کلی گزارش ‎های درآمدی برای این فصل مناسب بود تا جایی که رالی صعودی شاخص‎ ها را می‎توان تا حدی به خوش بینی بازار از این گزارش‌ها در نظر گرفت.

برای SP500 محدوده ۴۳۶۰ و برای داوجونز هم محدوده ۳۴۱۰۰ باید مورد توجه قرار گیرد. احتمال افت شاخص‌ها تا این محدوده‌ها بر اساس درایورهای موجود بیشتر می‌باشد.

 عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته

 در هفته گذشته قوی‎ترین ارز دلار آمریکا بوده است که از جمله عوامل تاثیر گذار در آن می‌توان به آمار ADP و اعلامیه خزانه داری مبنی بر افزایش انتشار اوراق قرضه اشاره کرد. یورو جایگاه دوم را با توجه به بالا منتشر شدن داده تورمی، کاهش نرخ بیکاری آلمان و نیز انتشار پایین ‎تر از انتظار نرخ بیکاری ناحیه یورو به خود اختصاص داد.

ضعیف‎ترین ارز در هفته گذشته با توجه به عدم تغییر نرخ بهره و داده خرده فروشی، دلار استرالیا بود. دلار کانادا نیز با توجه به آمار اشتغال ضعیف و پایین منتشر شدن داده PMI در دسته ارزهای ضعیف قرار گرفت.

نمودار عملکرد هفتگی ارزها

نمودار عملکرد هفتگی ارزها

 

چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو (۰۷-۱۱ آگوست)

 در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از داده‌های اقتصادی پرداخته شود.

هفته گذشته رشد بازده اوراق قرضه ایالات متحده سبب تقویت دلار شد اما ادامه این مسیر بستگی به گزارش تورمی ایالات متحده در هفته آینده دارد. با توجه به داده فدرال رزرو کلیولند، احتمال افزایش تورم وجود دارد که این موضوع به نفع دلار آمریکا خواهد بود.

پیش‌بینی تورم فدرال رزرو کلیولند در بعد سالانه

پیش‌بینی تورم فدرال رزرو کلیولند در بعد سالانه

 تقویت دلار آغاز یک روند صعودی برای دلار آمریکا یا اصلاحی در روند نزولی

 اعلامیه خزانه‌داری مبنی بر افزایش انتشار اوراق قرضه خود در ماه‌های آینده، سبب رشد بازده اوراق قرضه ایالات متحده و تقویت دلار گشت.

داده تورمی آمریکا در روز پنجشنبه منتشر خواهد شد و انتظار کاهش تورم هسته وجود دارد. با این حال، فدرال رزرو کلیولند انتظار افزایش ۰.۴ درصدی تورم در بعد ماهانه را دارد و از همین رو احتمال افزایش تورم وجود دارد که این موضوع به نفع دلار آمریکا و منجر به تقویت آن خواهد شد.

در مقابل، نظرسنجی‌های تجاری نشان دهنده رکود اقتصاد اروپا است که این امر منجر به ترند نزولی EURUSD خواهد شد.

پیش‌بینی تورم فدرال رزرو کلیولند در بعد ماهانه

پیش‌بینی تورم فدرال رزرو کلیولند در بعد ماهانه

 

آیا تضعیف پوند ادامه‎‌دار است؟

از داده‌های مهم هفته آینده می‌توان به GDP بریتانیا برای سه ماهه دوم در روز جمعه اشاره کرد. این آمار برای بانک مرکزی انگلستان با توجه به افزایش محتاطانه نرخ بهره بسیار مهم است.

در ماه‌های اخیر پوند عملکرد خوبی را ثبت کرده است که از عوامل تاثیرگذار آن می‎توان به بالا بودن سطح تورم این کشور و سنتیمنت مثبت در بازار سهام اشاره کرد.

نمودار همبستگی GBP/USD با بازار سهامنمودار همبستگی GBP/USD با بازار سهام

 در صورت رشد بازده اوراق قرضه، احتمال اصلاح در بازار سهام وجود داردکه این موضوع سبب تضعیف ارزهای ریسک‌پذیری مانند پوند انگلیس خواهد شد.

 آمار اقتصادی چین و تکلیف ارزهای ریسک پذیر

بخش تولیدی کشور چین سبب تحت فشار قرار دادن اقتصاد این کشور شده و اقدامات تسهیلی دولت برای تغییر این روند ناکافی بوده است. از همین رو تراز تجاری و داده تورمی ماه جولای اهمیت بالایی دارند که به ترتیب در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه منتشر خواهند شد.

در صورت انتشار داده نامطلوب، شاهد تضعیف ارزهای وابسته به اقتصاد چین مانند دلار استرالیا خواهیم بود.

 نفت

نفت نیز پس از رالی صعودی اکنون به محدوده عرضه رسیده است. همانطور که قبلا به روند های نفت اشاره شد، باید در نظر داشت که این روند‎ها به سختی تغییر می‎کنند. بازگشت از محدوده ۸۰ دلار تا ۸۵ دلار نفت، امری محتمل است اما با توجه به معامله خلاف روند، پیشنهاد می‎شود در ابتدا از حجم کمتر استفاده شود و بعد از اطمینان از شروع حرکت نفت، می‎‎توان به حجم آن اضافه کرد.

طلا

با انتشار داده اشتغال، شاهد تقاضای طلا بودیم. در حال حاضر طلا در محدوده ارزنده‎ای قرار دارد اما به این معنی نیست که محدوده‎ های پایین‎تر را نمی‎بیند. به طور کلی معامله طلا به شرط انتخاب حجم مناسب به دید بلند مدت در محدوده ‎های ارزنده طلا یعنی ۱۹۲۰ و ۱۸۶۰ و ۱۸۲۰ می‎تواند مد نظر قرار گیرد. از طرفی طبق گزارش مجمع جهانی طلا، بانک های مرکزی مجددا در حال اضافه کردن طلا به منابع خود هستند که ادامه این روند مانند چرخه صعودی قبل طلا، یک عامل به شدت مثبت تلقی می‎شود.

مطالب مشابه

4.1 17 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
14 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
shimahosseini88
shimahosseini88
11 ماه قبل

مثل همیشه عالی، مرسی که هستین

محمد
محمد
11 ماه قبل

سپاس 🙏 از این که هستید

سرتون سلامت💚💚

امیرذاکرتبریزی
امیرذاکرتبریزی
11 ماه قبل

سپاس از زحمات شما

majnm
majnm
11 ماه قبل

عالی بود سرتون سلامت. با احترام مجید طهرانی

Vmoatamed
Vmoatamed
11 ماه قبل

جامع و متفاوت با همه 👌

آخرین ویرایش 11 ماه قبل توسط Vmoatamed
hatefsoltanian
hatefsoltanian
11 ماه قبل

خیلی ممنون از زحمات شما 🌸
منتظر تحلیل های بازار ایران هم هستیم💐

shik9419
shik9419
11 ماه قبل

💐💐

مهسا
مهسا
11 ماه قبل

بسیار عالییییی🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹

Hosein khezli 1368
Hosein khezli 1368
11 ماه قبل

ممنون

Arsam
Arsam
11 ماه قبل

درود بر شما
خیلی عالی تحلیل میکنید، سپاس بابت بودنتون، یک سوال داشتم: آیا دوره فارکس در دستور کار آکادمی هست؟ من کلان دو خیلی خوب یادگرفتم و هر روز براش وقت میگذارم، منتهی برای شروع کار در فارکس نیاز به آموزش دارم.

hasan99tt
hasan99tt
11 ماه قبل

دمتون گرم

Golina
Golina
11 ماه قبل

بسیار عالی …متشکرم

Meysam1983
Meysam1983
11 ماه قبل

ممنون

امیر
امیر
11 ماه قبل

تشکر

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×