مهم ترین رویدادها برای بازار جفت ارزها و سهام در هفته منتهی به ۴ آگوست

تحلیل و گزارش بازارها بازار فارکس

در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:

  1. بازار سهام
  • مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
  • چشم انداز سهام برای هفته پیش‌رو
  1. جفت ارزها
  • عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
  • چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو
  1. نفت
  1. طلا

بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیش‌رو

بعد از گذشت هفته‌ای بسیار شلوغ از نظر داده‎‌های اقتصادی می‎توان گفت هفته پیش‌رو، هفته‌ای نسبتا آرام‎تری است. مهم‎‌ترین داده هفته پیش‌رو، داده اشتغال است که در روز جمعه منتشر می‎شود.
همانطور که در گزارش هفته منتهی به ۲۸ جولای اشاره شد، با توجه به وضعیت اقتصادی قدرتمند، داده‌های مطلوب آمریکا و دور شدن ریسک رکود، شاخص‌ها می‎توانند مجددا به رالی صعودی خود ادامه دهند. مطابق انتظار (گزارش منتهی به ۲۸ جولای) برای شاخص صنعتی داوجونز محدوده ۳۵۷۰۰ و همچننین برای شاخص SP500  و نزدک هم به همین ترتیب محدوده‌‎های مورد نظر محقق شدند که پس از آن شاهد حرکت اصلاحی آن‌ها بوده‌ایم.

این هفته به نظر می‌رسد با توجه به پیش‌بینی‌های منفی از گزارش درآمدی اپل، بازار تا قبل از داده اشتغال روز جمعه در فاز اصلاحی قرار گیرد و پس از آن با داده اشتغال مجددا به حرکت صعودی خود ادامه دهد. گزارش درآمدی بزرگ‎ترین شرکت دنیا در بامداد روز جمعه بعد از بسته شدن بازار آمریکا منتشر می‎شود که پیش‌بینی‌ها حاکی از کاهش درآمد و کاهش EPS است. بعد از عرضه نسل جدید مک بوک به نظر می‎رسد طرفداران این کمپانی منتظر آیفون ۱۵ هستند.

بطور کلی برای شاخص‌ها در این هفته اصلاح و پس از آن حرکت صعودی پیش‌بینی می‌شود.

 

بازدهی هفتگی بازار سهام

بازدهی هفتگی بازار سهام

 عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته

در هفته گذشته قوی‎‌ترین ارز ین ژاپن بوده است که از عوامل بسیار تاثیر گذار در آن می‌توان به برخی اظهارات BOJ در خصوص سیاست کنترل منحنی بازده اشاره کرد. دلار آمریکا جایگاه دوم را با توجه به برخی اظهارات هاوکیش فدرال رزرو، انتشار بسیار مطلوب GDP و نیز بهبود داده PMI به خود اختصاص داد. پوند نیز  در دسته ارزهای قوی قرار داشته است.

ضعیف‎‌ترین ارز در هفته گذشته با توجه به کاهش داده CPI، دلار استرالیا بوده است. یورو نیز با توجه به داده بسیار نامطلوب PMI در بخش تولید برای کشورهایی اعم از آلمان و فرانسه در دسته ارزهای ضعیف قرار داشته است.

نمودار عملکرد هفتگی ارزها

 نمودار عملکرد هفتگی ارزها

چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو 

در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از داده‌های اقتصادی پرداخته شود.

گزارش اشتغال و PMI ایالات متحده از داده‌های مهم تقویم اقتصادی برای هفته آینده است . برای ناحیه یورو نیز انتشار داده‌های تورمی و GDP حائز اهمیت می‌باشند. همچنین بانک‌های  مرکزی انگلستان و استرالیا جلسات تصمیم گیری نرخ بهره خود را برگزار خواهند کرد. نشست ماهانه اوپک پلاس، مورد توجه معامله گران بازار نفت خواهد بود.

تصمیم گیری نرخ بهره استرالیا

بانک مرکزی استرالیا روز سه‌شنبه جلسه سیاست پولی خود برای ماه آگوست را برگزار خواهد کرد. برخی از معامله‎‌گران انتظار افزایش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره پس از توقف در ماه جولای را دارند. با این حال، در صورتجلسه جلسه ماه جولای به این موضوع اشاره شد که توقف افزایش نرخ بهره تصمیمی سخت بوده است و اعضای RBA در ماه آگوست داده ها را مجدداً بررسی خواهند کرد.

 نمودار افزایش نرخ بهره استرالیا

 نمودار افزایش نرخ بهره استرالیا

 

با توجه به کاهش داده تورمی،نرخ بیکاری و PMI، برخی معتقدند که RBA نرخ بهره را در نشست هفته آتی افزایش نخواهد داد که در این صورت شاهد تضعیف دلار استرالیا خواهیم بود.

بایستی در نظر داشت که رشد اقتصادی چین در عملکرد دلار استرالیا تاثیر گذار است و از همین رو در صورتی که PMI  چین در ماه جولای (روز دوشنبه) حاکی از بهبود اقتصاد این کشور باشد شاهد تقویت دلار استرالیا خواهیم بود.

تصمیم گیری نرخ بهره انگلستان و مسیر پوند

بانک مرکزی انگلستان در جلسه روز پنج‌شنبه، نرخ بهره را مجددا افزایش خواهد داد. اما اختلاف نظر در مورد  مقدار این افزایش وجود دارد. افزایش ۰.۲۵ درصدی کاملاً قیمت‌گذاری شده است اما احتمال افزایش ۰.۵ درصدی نیز وجود دارد.

باید در نظر داشت که پس از کاهش تورم در ماه ژوئن و گزارش ضعیف PMI برای ماه جولای، احتمال افزایش ۰.۵ درصدی کاهش پیدا کرده است.

وضعیت بازار کار آمریکا

از داده‌های مهم ایالات متحده می‌توان به آمار فرصت‌های شغلی در روز سه‌شنبه و گزارش اشتغال ADP در روز چهارشنبه اشاره کرد. داده‌های اقتصادی دیگر اعم از PMI در روز دوشنبه و سفارشات کارخانه‌ای در روز پنجشنبه مهم خواهند بود.

جدا از گزارش NFP، آنچه که می‌تواند بیش از همه بر روی دلار آمریکا تأثیر بگذارد، شاخص‌های مدیران خرید موسسه ISM در روزهای سه‌شنبه (بخش تولیدی) و پنجشنبه (بخش غیرتولیدی) هستند.

از آنجایی که فدرال رزرو هنوز تصمیمی برای افزایش مجدد نرخ بهره نگرفته است، در صورت انتشار بالاتر از سطح انتظار داده‌ها، می‌توان شرایط را به نفع دلار در نظر داشت.

داده تورمی اروپا

داده تورمی ناحیه یورو برای ماه جولای در روز دوشنبه منتشر خواهد شد که انتظار کاهش آن وجود دارد. در نظر داشته باشید که داده تورمی هسته در ماه ژوئن افزایش یافت و به ۵.۵ درصد رسید اما در حال حاضر پیش‌بینی‌ها حاکی از کاهش  CPI هسته در ماه جولای است.
هرگونه غافلگیری در افزایش داده تورمی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر تمام شدن کار بانک مرکزی اروپا با افزایش نرخ بهره را کمرنگ‌تر خواهد کرد که این امر سبب تقویت یورو می‌شود.

داده ابتدایی نرخ رشد فصلی و سالانه GDP نیز در روز دوشنبه و خرده فروشی ماهانه و سالانه در روز جمعه منتشر خواهند شد.

با توجه به عدم قطعیت درمورد مسیر آتی افزایش نرخ بهره ناحیه یورو، داده‌های تورمی و رشد اقتصادی تاثیر قابل توجهی در مسیر یورو در آستانه جلسه بانک مرکزی اروپا در ماه سپتامبر خواهد داشت.

سایر داده‌ها

داده‌ اشتغال نیوزیلند روز چهارشنبه منتشر می‌شود که برای دلار نیوزیلند مهم خواهد بود.

در همین حال، آمار اشتغال ماه جولای کانادا نیز در روز جمعه منتشر خواهد شد.یک گزارش قوی دیگر از بازار کار این کشور می‌تواند احتمال یک افزایش دیگر نرخ بهره توسط بانک مرکزی کانادا در سال جاری را بالا ببرد که سبب تقویت دلار کانادا خواهد شد.

نفت

در گزارش قبلی (گزارش منتهی به ۲۸ جولای) و گزارش‌های قبل‌تر به ارزندگی قیمت نفت در محدوده‌های پایین‌تر اشاره شد و محدوده ۸۰ تا ۸۱ دلار به عنوان قیمت منصفانه در نظر گرفته شده بود.
در حال حاضر نفت به محدوده قیمت منصفانه خود رسیده است. این هفته جلسه اوپک پلاس در روز پنج شنبه برگزار می‌شود که احتمالا میزان تولیدات نفت از سوی آن‌ها بدون تغییر خواهد بود.
همچنین در صورت انتشار مطابق انتظار داده PMI چین و GDP اروپا، فشار فروش بر نفت وارد می‌شود.

 

نفت

 

طلا

طلا در هفته گذشته پس از داده GDP به شدت افت پیدا کرد و مجددا در محدوده Fair Price گفته شده (گزارش منتهی به ۲۸ جولای) یعنی ۱۹۶۰ رسید.
داده اشتغال در روز جمعه می‌توان گفت تاثیرگذارترین داده برای طلا است. در صورت افزایش آمار بیکاری، احتمال رشد طلا و رسیدن مجدد آن به محدوده ۲۰۰۰ دلار وجود دارد.
حمایت‌های مهم برای طلا ۱۹۲۰ و مقاومت ۱۹۸۰ برای طلا به شدت حائز اهمیت است.

 

طلا

مطالب مشابه

4.1 19 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
22 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
حسینی
حسینی
11 ماه قبل

عالی بود👏🏻👏🏻👏🏻🔥

حسین
حسین
11 ماه قبل

مرسیییییییی.
واقعا با این همه اطلاعات ک زحمت میکشید در اختیار مردم قرار میدید واقعا میشه با ریسک کم ،سود خوبی گرفت از این بازار.
دمتون گرم

ایمان
ایمان
11 ماه قبل

👌🏻

زهره
زهره
11 ماه قبل

فوق العاده و یک کلاس درس اقتصاد عالی. مثل همیشه بی نظیر هستین👏👏👏

رضا
رضا
11 ماه قبل

عالی بود سپاس

سعید
سعید
11 ماه قبل

ممنون

مسعود
مسعود
11 ماه قبل

تشکر بابت دیتاهای خوب وکاربردیتون

اکرامی
اکرامی
11 ماه قبل

عالی مثل همیشه

رضا
رضا
11 ماه قبل

عالی و مفید

shimahosseini88
shimahosseini88
11 ماه قبل

هر کس اول گزارش کلان رو بخونه بعد فارکس رو قشنگ پازلش تکمیل میشه🙂
مرسی که هستین🌼🙏

مریم
مریم
11 ماه قبل

سلام واقعا ممنونم عالی بود

Nima680
Nima680
11 ماه قبل

عالی

hasan99tt
hasan99tt
11 ماه قبل

دمتون گرم

Arsam
Arsam
11 ماه قبل

درود و سپاس بابت تحلیل های عالی که انجام میدید. من پیشرفتم رو مدیون آکادمی رمزعلی هستم، سپاس بابت همه محبتهاتون.

khaza1980
khaza1980
11 ماه قبل

THANKS FOR SHARING INFORMATION

alivezvaei19
alivezvaei19
11 ماه قبل

عالی

Nasir1987
Nasir1987
11 ماه قبل

عالی

javanmardixmorteza@gmail.com
11 ماه قبل

با سلام و تشکر از مطالب مفید….نقشه راه کلی بسیار مفیدی ارایه میشه….بسیار عالی و دست مریزاد

علی
علی
11 ماه قبل

عالی 🫡🌷

علیرضا محمدی
علیرضا محمدی
11 ماه قبل

ممنون

امیر
امیر
11 ماه قبل

ممنون از زحماتتون

amir_maleki4
amir_maleki4
11 ماه قبل

سلام و شب بخیر اول ممنون برای این همه وقت و انرژی که میزارین واقن بینظیرید
یک سوالی داشتم
میخواستم بدونم که افزایش داده تورمی چین ایا سبب قوی شدن ارز AUD میشود؟

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×