مهم ترین رویدادها برای بازار جفت ارزها و سهام در هفته منتهی به ۲۲ سپتامبر

مقالات

در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:

  1. بازار سهام
  • مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
  • چشم انداز سهام برای هفته پیش‌رو
  1. جفت ارزها
  • عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
  • چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو
  1. نفت
  1. طلا

بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیش‌رو

 

بازدهی هفتگی بازار سهام

 بازدهی هفتگی بازار سهام

 

عملکرد بازار سهام در هفته گذشته با توجه به انتشار داده تورمی آمریکا و تقویت نسبی دلار تقریبا خنثی بود. سکتور خدمات و خدمات مالی بهترین عملکرد و سکتور تکنولوژی بدترین عملکرد را داشتند. نکته بسیار قابل توجه در هفته گذشته افزایش ۱۰% سهام تسلا بود که در میان سهام های بزرگ بهترین عملکرد را ثبت کرد.  اپل هم با وجود معرفی آیفون ۱۵ مطابق انتظار (ویدئو منتشر شده در یوتیوب) افت ۲% را تجربه کرد.

هفته آینده نگاه تمامی بازارها به جلسه FMOC خواهد بود. پیش بینی بازار در حال حاضر عدم اکت فد و ثابت نگه داشتن نرخ بهره بر روی سطح فعلی ۵.۵% است. در صورت افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، می توان به تقویت دلار امیدوار بود که می تواند بازارهای ریسکی را تحت فشار قرار دهد اما در صورت ثابت ماندن نرخ بهره و عدم تغییر آن، احتمالا بازارها در محدوده رنج با مونتوم صعودی حرکت خواهند کرد.

چارت SP500

 چارت SP500

 چارت اپل

 چارت اپل

عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته

 

در هفته‌ای که گذشت قوی‌‎ترین ارز دلار کانادا بوده است که از جمله عوامل تاثیر گذار آن می‌توان به رشد قیمتی نفت در پی گزارش ماهانه اوپک مبنی بر کاهش عرضه عربستان اشاره کرد. دلار استرالیا نیز عملکرد خوبی با توجه به انتشار مطلوب داده‌های چین اعم از تولیدات صنعتی و نیز آمار خرده فروشی را ثبت کرد و جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.

مطابق انتظار (گزارش منتهی به ۱۵ سپتامبر) با توجه به داده نامطلوب GDP و تولیدات صنعتی انگلستان، پوند ضعیف‎‌ترین عملکرد در هفته گذشته را به ثبت رساند. فرانک سوئیس نیز در دسته ارزهای ضعیف با توجه به ریسک پذیری بازارها با افزایش سنتیمنت سافت لندینگ قرار گرفت.

نمودار عملکرد هفتگی ارزها

 نمودار عملکرد هفتگی ارزها

چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو

در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از داده‌های اقتصادی پرداخته شود.

از داده‌های مهم اقتصادی هفته پیش‌رو، تعیین نرخ بهره توسط فدرال رزرو در روز چهارشنبه خواهد بود اما عمده تمرکز بازار معطوف به انتشار دات‌پلات خواهد بود. از سوی دیگر، تعیین نرخ بهره بانک‌های مرکزی انگلیس، سوئیس و ژاپن نیز به ترتیب در روزهای پنجشنبه و جمعه است که این موارد سبب افزایش نوسانات در بازار فارکس خواهد شد.

مهم‎ترین داده‎‌‌های اقتصادی جفت ارزها هفته آینده

مهم‌ترین داده‌های اقتصادی هفته آینده

دات پلات فدرال رزرو مهم‌‎ترین داده اقتصادی هفته آینده!

در روز چهارشنبه جلسه تعیین نرخ بهره توسط فدرال رزرو برگزار خواهد شد که عمده معامله گران احتمال پایینی برای افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو را پیش بینی می‎کنند و عمده تمرکز بازار معطوف به دات‌پلات است. در دات‌پلات قبل، پیش‌بینی‌ها حاکی از رسیدن نرخ بهره در سال آینده به ۴.۶ درصد بوده است که نشان دهنده کاهش ۱ درصدی نرخ بهره نسبت به نرخ ترمینال است. با این حال، با وجود انتشار داده‌های اقتصادی قوی اخیر، انتظار کاهش کمتر نرخ بهره وجود دارد.

رشد اقتصادی ایالات متحده در طول ماه‌های اخیر شتاب بیشتری گرفته است و با توجه به روند صعودی قیمت انرژی، بعید به نظر می‎رسد که فشارهای تورمی در آینده‎ای نزدیک از بین رود. از همین رو، احتمال اشاره فدرال رزرو در نشست پولی چهارشنبه به بالا ماندن نرخ‌ بهره برای مدت طولانی وجود دارد که این امر می‎تواند سبب افزایش بازدهی اوراق قرضه و تقویت دلار شود.

انتظارات فدرال رزرو و بازار

 انتظارات فدرال رزرو و بازار

نشست بانک مرکزی انگلستان در هاله‌ای از ابهام

بانک مرکزی انگلیس نشست پولی خود را در روز پنجشنبه برگزار خواهد کرد و قیمت‌گذاری بازار حاکی از افزایش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره توسط بانک مرکزی انگلیس با احتمال ۷۰ درصد است. اما باید در نظر داشت داده‌های اخیر انگلستان نشان‌دهنده کاهش قابل توجه رشد اقتصادی و تضعیف بازار کار در بریتانیا است. از طرفی رشد دستمزدها در بعد سالانه به ۸.۵ درصد در ماه جولای رسیده است که نشان می‌دهد بعید است تورم در آینده‎ای نزدیک کاهش یابد و همین موضوع تصمیم گیری برای مقامات بانک مرکزی انگلیس را پیچیده کرده است.

در صورت افزایش نرخ‌ بهره توسط بانک مرکزی انگلیس، احتمال تقویت پوند وجود دارد که با توجه به قیمت گذاری شدن این گام افزایش نرخ بهره توسط بازارها، تقویت پوند احتمالا محدود خواهد بود. در مقابل، در صورت عدم افزایش نرخ بهره توسط BOE، شاهد تضعیف پوند خواهیم بود.

رشد دستمزدها در بریتانیا

رشد دستمزدها در بریتانیا

بانک مرکزی سوئیس و ژاپن

جلسه تصمیم گیری نرخ بهره بانک مرکزی سوئیس در روز پنجشنبه برگزار خواهد شد. باتوجه به کندی رشد اقتصاد در سوئیس و کاهش تورم، عدم اطمینان زیادی در مورد جلسه بانک مرکزی سوئیس وجود دارد. با این وجود، بانک مرکزی سوئیس رشد مجدد تورم ناشی از افزایش هزینه‌های برق، اجاره‌بها و افزایش اخیر قیمت‌های انرژی را پیش‌بینی می‌کند.

با توجه به ارزیابی بانک مرکزی سوئیس نسبت به افزایش مجدد تورم، احتمال بیشتری برای افزایش نرخ بهره و تقویت فرانک وجود دارد. با این حال، این افزایش ممکن است آخرین افزایش نرخ بهره در چرخه فعلی انقباض پولی بانک مرکزی سوئیس باشد چراکه تورم تا حد زیادی کنترل شده است.

 نمودار تورم سوئیس

 نمودار تورم سوئیس

جلسه تصمیم گیری نرخ بهره بانک مرکزی ژاپن در روز جمعه خواهد بود و انتظار تغییرات قابل توجهی توسط BOJ در سیاست پولی این کشور وجود ندارد.

علیرغم اقدامات انقباضی بانک مرکزی ژاپن، ین به تضعیف خود ادامه داده است که عمدتاً به دلیل افزایش بازدهی اوراق قرضه ایالات متحده و قیمت انرژی است. جفت‌ارز USDJPY همچنان در سطوح بسیار بالایی از خود قرار دارد و موضع انقباضی فدرال رزرو، می‌تواند به طور احتمالی محرکی برای رشد بیشتر جفت‌ارز USDJPY باشد.

از دیگر داده های مهم اقتصادی هفته آینده می توان به داده ابتدایی PMI های تولیدی، خدماتی و ترکیبی HCOB ناحیه یورو در روز جمعه، آمار تورمی کانادا در روز سه‌شنبه و GDP نیوزیلند در روز پنج‌شنبه می اشاره کرد.

نفت

به گزارش سازمان بین المللی انرژی تولیدات نفت اوپک پلاس تا کنون ۲ میلیون بشکه در روز کاهش یافته است که این میزان کاهش تا حدی با جریان نفتی ایران خنثی شده است اما اثرات آن همچنان بر قیمت قابل مشاهده است.

هفته آینده قیمت نفت تحت تاثیر قیمت گذاری دلار پس از تصمیم گیری نرخ بهره توسط فدرال رزرو قرار خواهد گرفت. افزایش قیمتی نفت قطعا به زودی برای کشورها تورم زایی خواهد کرد، لذا ادامه روند افزایش قیمت نفت در آینده می تواند بانک های مرکزی را مجددا نسبت به مهار تورم ناشی از قیمت انرژی به چالش بکشد.
برای هفته پیش رو محدوده مقاومتی ۹۵ دلار و حمایتی ۸۷ دلار برای نفت بایستی در نظر گرفته شود.

چارت نفت

چارت نفت

طلا

در هفته گذشته طلا تقریبا در بی تصمیمی به سر برد و با توجه به بالا بودن نرخ بهره حقیقی و تقویت دلار، طلا همچنان تحت فشار فروش است. اما با توجه به نگاه بازار نسبت به عدم تغییر نرخ استقراض توسط فدرال، طلا احتمالا در محدوده خنثی نوسان خواهد داشت. لذا محدوده حمایتی طلا  ۱۹۰۸ دلار و محدوده مقاومتی ۱۹۴۱ دلار برای طلا باید مد نظر قرار گیرد.

 چارت طلا

 چارت طلا

مطالب مشابه

4.2 11 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
15 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ایمان
ایمان
7 ماه قبل

درود و سپاس از محبت هاتون🌹❤️🌹

اریا
اریا
7 ماه قبل

بسیار عالی و مفید بود ممنون از لطفتون

حسین
حسین
7 ماه قبل

درود بر شما🌹

مژگان
مژگان
7 ماه قبل

عالی عالی عالی عالی عالی بود سپاس فراوان 🙏🙏🙏

مسعود
مسعود
7 ماه قبل

بسیار عالی تشکر فراوان❤️

مژگان
مژگان
7 ماه قبل

مثل همیشه عالی ممنون

masoud sanjar
masoud sanjar
7 ماه قبل

مرسی از مطالب خوب و بروزتون

امیر
امیر
7 ماه قبل

سپاس از زحمات شما

محمد
محمد
7 ماه قبل

از تیم رمزعلی بسیار ممنونم🙏🙏

تیم بی‌نظیر و قدرتمند،با توضیحات جامعتون مسیر پیش‌رو را برامون روشن میکنید👌👌

همیشه سلامت و موفق باشید💚💚💚

Asghar1377
Asghar1377
7 ماه قبل

سپاس از اینهمه زحمت و تلاش و دیتای مفید و ارزشمند ❤️❤️❤️

hasan99tt
hasan99tt
7 ماه قبل

دمتون گرم

hatefsoltanian
hatefsoltanian
7 ماه قبل

اگر بیاید و تعداد مواردی که در هر هفته یا ماه بررسی میکنید رو مقداری بیشتر بکنید خیلی خوب میشه.
مثلاً تحلیل نقره و مس یا تحلیل قیمت گاز رو هم قرار بدید.
با تشکر از زحمات شما 🌸

shimahosseini88
shimahosseini88
7 ماه قبل

مرسی بابت تمام تلاشهاتون، مرسی که هستین، همیشه بدرخشین

علیرضا محمدی
علیرضا محمدی
7 ماه قبل

خسته نباشین

Arsam
Arsam
7 ماه قبل

درود بر شما
سپاس بابت تحلیلتون و اینکه علم گرانبهای خودتون رو با ما به اشتراک میگذارید.😊🙏

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×