مهم ترین رویدادها برای بازار جفت ارزها و سهام در هفته منتهی به ۱۵ سپتامبر

بازار فارکس تحلیل و گزارش بازارها

در این گزارش به ترتیب به موارد زیر پرداخته شده است:

۱. بازار سهام
• مروری جزئی بر رویدادها و اخبار هفته گذشته و تاثیر آن بر سهام
• چشم انداز سهام برای هفته پیش‌رو
۲. جفت ارزها
• عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته
• چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو

۳. نفت

۴. طلا

بازار سهام در هفته گذشته و چشم انداز آن برای هفته پیش‌رو

 

بازدهی هفتگی بازار سهام
بازدهی هفتگی بازار سهام

هفته ای که گذشت و مطابق انتظار (گزارش منتهی به ۰۸ سپتامبر)، برای بازار سهام هفته خوبی نبود و میان سهام های مگاکپ می توان گفت تقریبا تمامی سهم ها به اسثنا مایکروسافت، عملکرد منفی ثبت کردند. ریزش بازار سهام تا حد زیادی تحت تاثیر قیمت گذاری دلار قرار گرفت که از جمله علل تقویت دلار می توان به داده مطلوب PMI و مدعیان بیکاری اشاره کرد.

بطور کلی داده های هفته آتی همچون CPI و خرده فروشی می تواند ادامه مسیر بازار سهام را مشخص کند. محدوده قیمت منصفانه در نظر گرفته شده هفته پیش (گزارش منتهی به ۰۸ سپتامبر) برای SP500 و داوجونز محقق شد. برای هفته پیش رو محدوده حمایتی ۳۴۱۰۶ دلار برای شاخص داوجونز مد نظر است که در صورت تقویت این شاخص، محدوده مقاومتی ۳۵۲۵۶ دلار باید مد نظر قرار گیرد. برای SP500 محدوده حمایتی ۴۴۱۲ و مقاومت ۴۵۷۹ بایستی مد نظر قرار گیرد.

 چارت داوجونز

چارت داوجونز

چارت SP500
 چارت SP500

عملکرد جفت ارزها در هفته گذشته

در هفته ای که گذشت قوی‎‌ترین ارز دلار آمریکا بوده است که از جمله عوامل تاثیر گذار آن می‌توان به انتشار داده بسیار مطلوب PMI و رسیدن آمار مدعیان بیکاری به پایین‎‌ترین سطح طی ۷ ماه اخیر اشاره اشاره کرد. دلار کانادا نیز مطابق انتظار (گزارش منتهی به ۰۸ سپتامبر) عملکرد خوبی با توجه به رشد قیمتی نفت و داده مطلوب اشتغال را ثبت کرد و جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.

با توجه به داده ضعیف PMI چین و عدم افزایش نرخ بهره توسط RBA، دلار استرالیا ضعیف‌‎ترین عملکرد در هفته گذشته را به ثبت رساند. ین ژاپن نیز در دسته ارزهای ضعیف با توجه به اظهارات برخی از مقامات BOJ مبنی بر حفظ سیاست پولی تسهیلی و انتشار ضعیف GDP قرار گرفت.

نمودار عملکرد هفتگی ارزها
نمودار عملکرد هفتگی ارزها

چشم انداز جفت ارزها برای هفته پیش‌رو

در این گزارش سعی شده تا با توجه به تقویم اقتصادی پیش رو، به بررسی ارزهایی با بیشترین اثرپذیری از داده‌های اقتصادی پرداخته شود.
از داده های بسیار مهم و تاثیر گذار تقویم اقتصادی هفته پیش رو می توان به تصمیم‌گیری نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا در روز پنج شنبه اشاره کرد که تا حد زیادی مشخص کننده مسیر یورو است. هفته آینده همچنین داده های اقتصادی مهمی برای آمریکا پیش از نشست ماه سپتامبر اعم از CPI و آمار خرده‌فروشی منتشر خواهد شد.

داده‌های اقتصادی همچون نرخ بیکاری و GDP برای بریتانیا انتشار می گردد و از این جهت حائز اهمیت هستند که پیش از جلسه تصمیم گیری نرخ بهره بانک مرکزی انگلیس منتشر می شوند. با توجه به نگرانی ها پیرامون رشد اقتصادی چین، بازارها تحت تأثیر برخی شاخص‌های کلیدی اقتصادی چین (شاخص قیمت مسکن؛ اعلام نرخ بهره وام‌های یک ساله MLF؛ تولید صنعتی سالانه؛ نرخ بیکاری؛ خرده‌فروشی سالانه) قرار خواهند گرفت.

 

 مهم‎ترین داده‌‎های اقتصادی جفت ارزها در هفته آینده
 مهم‎ترین داده‌‎های اقتصادی هفته آینده

الویت بانک مرکزی اروپا با رکود یا تورم؟!

پس از روند صعودی ۱۰ ماهه یورو، در تقریبا ۲ ماه اخیر شاهد تضعیف یورو بوده ایم که از دلایل مهم آن می توان به وضعیت بد اقتصادی ناحیه یورو و نیز تقویت دلار اشاره کرد.
همچنان داده های اقتصادی اخیر ناحیه یورو سبب افزایش ترس از رکود شده است که این موضوع می تواند دلیلی در راستا توقف افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا در جلسه روز پنجشنبه باشد اما با وجود بالا بودن سطح تورم باید دید که الویت بانک مرکزی اروپا همچنان مهار تورم است یا رکود؟

 نمودار Composite PMI برای ناحیه یورو
 نمودار Composite PMI برای ناحیه یورو

با این حال، برخی سرمایه‌گذاران معتقدند که احتمال افزایش یک گام ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا در جلسه ماه سپتامبر پیش از موافقت با توقف افزایش نرخ بهره وجود دارد.
در صورت عدم افزایش نرخ بهره بانک مرکزی اروپا، احتمال اصلاح جفت ارز EUR/USD وجود دارد و باید در نظر داشت که حتی اظهارات هاوکیش لاگارد به شکل مقطعی می تواند سبب تقویت یورو شود.

 

 نمودار افزایش نرخ بهره ناحیه یورو

 نمودار افزایش نرخ بهره ناحیه یورو

احتمال افزایش گمانه زنی ها مبنی بر افزایش نرخ بهره ایالات متحده با انتشار مطلوب خرده فروشی

پیش از جلسه فدرال رزرو در ماه سپتامبر، توجه عمده سرمایه‌گذاران معطوف به CPI ماه آگوست و آمار خرده‌فروشی هفته آینده خواهد بود.
داده CPI در روز چهارشنبه منتشر خواهد شد و انتظار افزایش CPI ماه آگوست و رسیدن به سطح ۳.۶ درصد وجود دارد. از سوی دیگر انتظار کاهش CPI هسته وجود دارد که در صورت انتشار مطابق انتظار، احتمالاً اوراق قرضه و سهام واکنشی از خود نشان نخواهند داد.
به شکل کلی چنانچه داده CPI خنثی باشد، توجهات معطوف به داده خرده فروشی در روز پنجشنبه خواهد بود. افزایش غیرمنتظره این داده، احتمالاً بزرگترین عاملی است که می‌تواند منجر به افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو در ماه سپتامبر یا نوامبر گردد، بنابراین آمار خرده‌فروشی نیز برای ادامه مسیر دلار بسیار مهم است.
احتمال افزایش ۰.۲۵ درصدی نرخ بهره تا ماه نوامبر پس از انتشار بسیار مطلوب شاخص مدیران خرید خدمات ایالات متحده افزایش یافته است و در صورت انتشار مطلوب داده‌ها در هفته آینده می‌توان به تقویت بیشتر دلار آمریکا امیدوار بود.

 نمودار خرده فروشی ایالات متحده
 نمودار خرده فروشی ایالات متحده

از دیگر داده‌های اقتصادی مهم دیگر می توان به شاخص تولیدی فدرال رزرو نیویورک، تولیدات صنعتی و شاخص احساسات مصرف‌کننده در روز جمعه اشاره کرد.

داده های اقتصادی بریتانیا برای هفته آتی نقش مهمی در تصمیم گیری نرخ بهره انگلستان دارد!

رئیس بانک مرکزی انگلستان، بیلی، در صحبت های اخیر خود اشاره داشته است که سیاست‌گذاران به پایان چرخه انقباضی «بسیار نزدیک‌تر» شده‌اند. رکود عمیق در بازار مسکن بریتانیا یکی از مواردی است که سبب افزایش نگرانی اعضا بانک مرکزی انگلستان در خصوص سیاست بیش از حد انقباضی، شده است.

نرخ بیکاری و متوسط دستمزدها برای انگلستان در روز سه‌شنبه منتشر خواهد شد. رشد دستمزدها در بریتانیا در سه ماه منتهی به ژوئن به ۸.۲ درصد در بعد سالانه افزایش یافته است و به نظر می‌رسد رشد بالای دستمزدها منجر به تورم چسبنده و نیز مانع از کاهش نرخ بهره حتی در صورت توقف افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی انگلستان در آینده نزدیک خواهد شد.

 

 نمودار رشد دستمزد بریتانیا
 نمودار رشد دستمزد بریتانیا

اگر داده‌های اقتصادی انگلستان برای هفته آینده سبب کاهش نگرانی‌ها در مورد رکود تورمی یا رکود اقتصادی شود، احتمال تقویت پوند وجود دارد.
از دیگر داده های مهم انگلستان GDP و تولیدات صنعتی در روز چهارشنبه خواهند بود.

دلار استرالیا و شرایط اقتصادی چین

دلار استرالیا اخیراً در بحبوحه نگرانی رشد اقتصادی چین و عدم افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی استرالیا، عملکرد بسیار ضعیفی داشته است.
انتشار داده اشتغال روز پنجشنبه برای دلار استرالیا بسیار مهم خواهد بود و هرگونه نشانه ای از بهبود اشتغال ماه آگوست می‌تواند به تقویت دلار استرالیا کمک کند.

با این حال، توجه عمده معامله‌گران برای مسیر دلار استرالیا معطوف به انتشار داده‌های چین اعم از تولیدات صنعتی، آمار خرده‌فروشی در روز جمعه است. اگرچه انتظار رشد اقتصادی قابل توجهی در ماه آگوست برای چین وجود ندارد، اما پیش‌بینی‌ها حاکی از بهبود وضعیت اقتصادی هستند که در این صورت احتمال افزایش سنتیمنت ریسک‌پذیری و تقویت دلار استرالیا وجود دارد.

 

 نمودار تولیدات صنعتی و خرده فروشی چین
 نمودار تولیدات صنعتی و خرده فروشی چین

نفت

هفته گذشته مطابق انتظار (گزارش منتهی به ۰۸ سپتامبر) شاهد رسیدن نفت به محدوده مقاومتی ۸۷ دلار بوده ایم. بازار انرژی همچنان تحت تاثیر کاهش تولید اوپک است و موجودی ذخایر SPR آمریکا با وجود بهبود نسبی، همچنان با کاهش موجودی نفت مواجه می باشد.
برای هفته پیش‎رو، انتظار نوسان قیمتی نفت در محدوده های فعلی وجود دارد و در صورت افت قیمتی، محدوده حمایتی ۸۵ دلار باید مد نظر قرار گیرد اما در صورت افزایش قیمت نفت WTI محدوده مقاومتی ۹۰ دلار اهمیت ویژه ای دارد.

چارت نفت
چارت نفت

طلا

طلا از یک طرف تحت فشار بالا بودن نرخ بهره حقیقی و از طرفی دیگر تقویت DXY قرار دارد. در حال حاضر طلا در محدوده های ارزنده ای قرار دارد و همانطور که در ویدئو گزارش ماهانه نیز به آن اشاره شد محدوده های ارزنده طلا برای دید بلند مدت، محدوده های ۱۸۹۰ ، ۱۸۶۰ ، ۱۸۳۰ ، ۱۷۹۰ دلار می باشد.
باید در نظر داشت که در صورت تثبیت شاخص دلار بالاتر از محدوده ۱۰۵، احتمال ادامه دار شدن حرکت نزولی طلا تا محدوده ۱۸۹۳ دلار وجود دارد.

 

 چارت طلا
 چارت طلا

مطالب مشابه

4.3 16 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
27 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
علیرضا محمدی
علیرضا محمدی
8 ماه قبل

ممنون از اکادمی رمزعلی

سیروان
سیروان
8 ماه قبل

بسیار عالی مثل همیشه

محمد
محمد
8 ماه قبل

ممنون از تیم رمزعلی🙏🙏❤️❤️

خسته نباشید,سرتون سلامت💚💚💚

فرزاد
فرزاد
8 ماه قبل

مثل همیشه مفید و ارزنده بود
سپاسگزارم از همگی

reza
reza
8 ماه قبل

سپاس فراوان ازشما عزیزان دست مریزاد

سمانه
سمانه
8 ماه قبل

عالی هستید مثل همیشه. امیدوارم همیشه پایدار باشید.

Mahdi,salimi
Mahdi,salimi
8 ماه قبل

سلام ،خیلی ممنون بابت زحماتتون ،بسیار عالی و کاربردی
بروکری که یکم قابل اعتماد باشه تا بتونیم طلا رو DCA کنیم به دید بلند مدت پیشنهادی دارین؟

yazdan1766
yazdan1766
8 ماه قبل
پاسخ به  Mahdi,salimi

من باشم فقط paxg رو dca میکنم و روی لجر میندازم . پوزیشنم بخای بگیری بایننس حجم بدی نداره

Mahdi,salimi
Mahdi,salimi
8 ماه قبل
پاسخ به  yazdan1766

بایننس حساب وریفای شده ندارم
پکس هم بدون اهرم بازدهیش خیلی پایین میشه،
با اهرم مناسب و در نقاط مناسب بشه خرید کرد سود خیلی خوبی میده.
مبلغی که اختصاص دادم به طلا با خرید حجم مناسب تو فارکس طوری که حد کال مارجین رو ۱۰۰۰ دلار طلا باشه خوبه،که بعیده طلا بشه ۱۰۰۰ دلار.
بروکر قابل اعتماد سخته پیدا کرد فقط

hatefsoltanian
hatefsoltanian
8 ماه قبل
پاسخ به  Mahdi,salimi

سلام
این لینکی که می‌ذارم توضیحاتی از همین سایت اکوتریل راجع به بروکر هاست.
https://ecotrail.net/brokers/

Rezavaghefii5552
Rezavaghefii5552
8 ماه قبل

دست گلتون درد نکنه بسیار عالی

shimahosseini88
shimahosseini88
8 ماه قبل

ممنون بابت انرژی و محتوای عالیتون🌼🤍🙂

yazdan1766
yazdan1766
8 ماه قبل

اگر ممکنه ویدئو های کلان انچین رو که اخریش ۲۶ جولای بود رو ادامه بدید

Bahman13
Bahman13
8 ماه قبل

نرخ بیکاری و متوسط دستمزدها برای انگلستان در روز سه‌شنبه منتشر خواهد شد. رشد دستمزدها در بریتانیا در سه ماه منتهی به ژوئن به ۸.۲ درصد در بعد سالانه افزایش یافته است و به نظر می‌رسد رشد بالای دستمزدها منجر به تورم چسبنده و نیز مانع از کاهش نرخ بهره حتی در صورت توقف افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی انگلستان در آینده نزدیک خواهد شد..میشه بیشتر باز کنید؟ مگه با تورم انگلستان انتظار افزایش نرخ بهره رو نداریم؟ با اینکه رشد دستمزد ها ریشه هزینه داره، از اونطرف تورم بالاست چرا از کاهش و ناچارن از توقف به سمت پایین صحبت میشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. و اگه سوال اشتباهی پرسیدم بهم بگین… 🌺

Mahdi,salimi
Mahdi,salimi
8 ماه قبل
پاسخ به  Bahman13

بخاطر ترس از بحران مجبورن یکم شل کنن تا اقتصادشون یه نفسی بکشه

Bahman13
Bahman13
8 ماه قبل

باید در نظر داشت که در صورت تثبیت شاخص دلار بالاتر از محدوده ۱۰۵، احتمال ادامه دار شدن حرکت نزولی طلا تا محدوده ۱۸۹۳ دلار وجود دارد…… ‌؛ محدوده که اعلام ارزندگی شد از ۱۸۹۰
تا ۱۷۹۰ اعلام شده چرا نزول تا ۱۸۹۳ هست؟ منظورتون رو متوجه نشدم. ممنون از اکادمی ممنون میشم راهنمایم کنین.. 🌺

Mahdi,salimi
Mahdi,salimi
8 ماه قبل
پاسخ به  Bahman13

چون هیچ قطعیتی تو بازار وجود نداره و باید با داده ها پیش بریم تا مسیر رو برامون شفاف کنه یکم ،
با وضع داده ها و شرایط اقتصادی منظورشون اینه که با تقویت dxy طلا میتونه به اولین ناحیه مهمش که ۱۸۹۳ هست برسه،بعد اون باید دید چه شرایطی پیش میاد که باعث ریزش بیشتر طلا بشه یا بالا رفتنش

Bahman13
Bahman13
8 ماه قبل
پاسخ به  Bahman13

ممنون از شما

احمد
احمد
8 ماه قبل

سپاس فراوان عالی مثل همیشه

سعید
سعید
8 ماه قبل

مثل همیشه درجه یک

hatefsoltanian
hatefsoltanian
8 ماه قبل

سلام
از کجا میشه فهمید که تغییر یک شاخص یا یک ارز، بخاطر فلان عامل مشخص شده یا فلان خبر بوده؟
چه تضمینی هست که این اتفاق دلیلش اون باشه و به علت دیگه ای رخ نداده باشه؟
با سپاس فراوان از زحمات شما 🌸

Arwan
Arwan
8 ماه قبل
پاسخ به  hatefsoltanian

سلام
ببینید اشخاص با سرمایه های بزرگ و یا بنگاه ها، مثل ما نیستن که یه خط روند بکشن، هرکجا شکست وارد معامله بشن، اونا داده های مختلف رو تحلیل و بررسی می کنن و هر کجا سرمایشون امن تر و بازدهی بیشتری داشته باشه، به اون طرف حرکت می کنن
میتونین وقتی اخبار مهم مانند اعلام نرخ بهره که از طرف فدرال رزرو یا بانک های مرکزی دیگه اعلام میشه، حرکت بازار ها رو بررسی کنین
حال حاضر داده تولید ناخالص داخلی بریتانیا اومده که خوب نیستند، همین الان می تونین پوند به یو اس دی رو بررسی کنین که واکنش داده به این موضوع

Bahman13
Bahman13
8 ماه قبل

درود و خسته نباشید! از این داده ها چطور میتونم برا تحلیل شاخص نزدک استفاده کنم؟ چطور به شاخش نزدک به اندازه سایر شاخص ها نمی پردازین؟

Bahman13
Bahman13
8 ماه قبل

با سلام… با توجه به سخن رانی رییس بانک مرکزی ژاپن به احتمال تغیر سیاست به افزایش نرخ بهره، در مقابل پوند که اگه داده کاهش دستمزد خوب بیاد، فرصت معاملاتی بهتری نسبت به همین ارز در مقابل یورو و دلار نیست؟

Arsam
Arsam
8 ماه قبل

تحلیل بسیار عالی و روانی انجام دادید.
سپاس بابت زحماتی که میکشید. تحلیل های شما تاثیر زیادی بر رشد اگاهی ما از وضعیت مارکت داره.

Asghar1377
Asghar1377
7 ماه قبل

سپاس از زحمات و مطالب ارزنده و مفیدتون خداقوت و تشکر❤️❤️❤️

arman
arman
7 ماه قبل

سلام با اینکه نرخ بهره اروپا افزایش دادن ولی یورو ضعیف شد چرا

درباره ما

اِکوتِرِیل، پایگاه تحلیلی و آموزشی اقتصاد و بازارهای مالی

×